Grenpeopl Htcnal umarım canım sana da cok erken denmiş şuan kaç haftalıksın hazırlıklı ol yine de ☺️☺️
Htcnal Grenpeopl 12+3 😅 Hiç kiz beklemiyordum,icime hep erkek olacakmis hissi geliyordu,doktor kiza benziyor deyince fazla yukseldim doktor heveslenme kiz demedim,benziyor dedim dedi😅 Ben de havaya girdim,kizim diye seviyorum😅😅🤗
Grenpeopl Busraaydiiin1 olmaz bence canım 20 hafta da baya her şey oluşmuş oluyor bildiğim kadarıyla ya bu başlarda söylenenlerde cok yanılma oluyor ama ben hep okurdum basıma geldi 😀
mtl3005 Grenpeopl İkinci hamileliğim biraz o yüzden tecrübe var diyim hemde çok sık usg girmeyi istemiyodum sağolsun doktorum da 2 buçuk ay sonra çağırdı kontrole. arada bi detaylıya giricem işte o kadar 😃
Miracinannesi_52 Grenpeopl doktor kesin birşey demediyse değişebilir bence canım alışveriş yapma 16. haftada netleşiyor aslında
aleyy26 Grenpeopl bende hiiiic anlamiyorum cok merak ediyorum herkes kiz dedi sadece 1 kisi erkek dedi 😂
aleyy26 Grenpeopl son adet tarihime gore 2 gun onde aslinda. Ama bilmiyorum rabbim saglikli evlatlar nasip etsinnn
Grenpeopl Htcnal yakınmışız seninle yaa minnoş🐣 insallah gönlüne göre olur canım sağlıklı bir şekilde 🥰
Cagladerin12 Merhabalar Ben de 16+2 iken özele gittim kız dedi Aynı gün devlete gittim cinsiyeti sordum belli değil dediler. 20. Haftamda tekrar gideceğim Kız deselerde içimden hep erkek hissediyorum sizce neden?😍❤️
Grenpeopl Cagladerin12 çevrenden herkes erkek olacak falan diye yorum yaptıysa ondan olabilir canım insan etkileniyor çevrenin söylediklerinden 😊
Yagizmoms Grenpeopl 11 12 hafta da kız dedi 16 17 hafta da erkek dedi 19. Hafta da kızım olacağını öğrendim şuan 22 haftalık hamileyim hala kız 😂
Grenpeopl Yagizmoms ay yani benimde yeniden değişebilir allahımm catlıcaz resmen yaa hep aynı doktor mu baktı peki canım