A191120 Kizlar 18 haftaliz ve bugün Wc gittimde peçeteye hafif Açık kan geldi. Acile gittim ama bisey yok dediler. Bebeğim iyi çok şükür. Başına böyle bişey gelen varmı aramızda 🥺
Happybsrn A191120 bnde 28. Haftada yaşadım herşeye bakıldı çok şükür sorun yoktu niye oldu deyince olması normal dedi, doktorum da yorulmuş olabilirsin dedi artık bilmiyorum niye olduğunu, kahve lekeydi benim ki
aysnrsvs A191120 16 haftada kahverengi leke olmuştu benimde bebekte kese de sıkıntı yoktu sonradan plasenta aşağıda olduğunu öğrendim belki onunla ilgiliydi ama tekrar olmadi hala progestan kullanıyorum
Happybsrn A191120 geçer inşallah devam ederse tekrar doktora git , alttan muayene oldun mu açıklığa bakıldı mı,rahmine fln
aysnrsvs selinbirincisezen fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla bir kez ilk gebeliğimde kullanmistim mide bulantısı aşırı baş dönmesi yapmıştı
aysnrsvs A191120 plasentanin aşağıda olmasıyla ilgiliyse sorunuz dinlenmek gerekiyor zaten istesemde birşeyler yapamıyordum çok ağrım oluyordu şimdi çok şükür daha iyiyim