ulkubraelmali güzel hamişler doktorunuz sizi perinatolojiye yönlendirdi mii, giden varsa nasıldı neler yapıyorlar paylaşır mısınız
Busr21 ulkubraelmali tabi detayli ultrasona perintolog bakiyor. 45-50 dakika sürüyor. Bebegin her seyine bakiliyor tum organlari kemikleri. Ya benim kizimin rahmini bile gösterdi doktor ya 🥺 nasil bir mucize. Birde eger bir sorun varsa %80 Oraninda tespit ediliyor gerekirse dogar dogmaz tedaviye vs baslaniyor. Detayli ultrason cok cok onemli. Ben ikili üçlü tarama testlerini yaptırmadım ama detaylı ultrason ayri bir sey.
Sweetbabyy ulkubraelmali Ben başından beri perinatolojiye gidiyorum doktorumu çok devdim onda devam ediyorum detatlı yaptırdım 35 40 dk sürdü rapor yazıyor detaylı tüm organlar inceleniyor ayda bir gittiğinde de bakıyor 5-10 dk
3oglanannesi ulkubraelmali ben tüm kontrollerde gidiyorum riskli gebelik yaşadığım için sorun olmadığı sürece normal muayene gibi ama ayrıca tabiki sorun yaşarsan 7 24 telefonla ulaşma imkanın oluyor daha ayrıntılı bakıyor ultrason da Rahim ağzı falan herşeyi takip ediyor ayrıntılı
Dilan1998 ulkubraelmali ben hamile kaldığımda direk beni perinatoloji e yolladı doğumuda o doktor yaptı ilk gebelikte şimdi 2 ci gebelik için gene oraya gideceğim
ulkubraelmali Busr21 detaylı ultrasonu biliyorum ama onun perinatolojide bakıldığını bilmiyordum, ben korktum biraz, kan amniyo sıvısı falan alıp öyle araştırma yapacakslar sanıyodum çok teşekkürlerr