270320 Kızlar acil kapı süsü yaptırmam gerek ama sayfalar cevap bile vermiyor. Cevap verende çok gün atıyor. Makrome model yaptırdığınız sayfa var mı
Bozkurt48fh 270320 Lalezar_makrome sayfası var instgramda ben ona yaptırıyorum yeni bir sayfa tanıdığım istersen bak
Bsrdmn 270320 https://instagram.com/rimdidaa?utm_medium=copy_link Tanıdığım kendisi bir sorun isterseniz eli bostaysa geri çevirmez
Eminedmr 270320 Makrome_ci hülya dogan ve ss.bohostudio ikisindede yaptirdi kardeslerim gecen sene suan fiyatlari nedir bilmiyorum ama
Kubrailkan Makrome.bilmiyorum maalesef ama fiyatlarda çok uçuktu🥺 bende malzeme alıp kendim yapıcam. Birsurumalzeme Instagram sayfasından💕
aylinn2604 Kubrailkan ss.bohostudio kampanyada şu an 130 TL ye yapıyor bana da diğer sayfalar çok uçuk geldiği için burayı tercih ettim henüz elime gelmedi ama yapım aşamasında, diğer bulutlu modeller gibi değil tabi ki ama bence sade ve hoş
Zeynepglr 270320 270320 instagramda arkadaşımın sayfası var @havalliii diye bakabilirsiniz attığınız her modeli yapar makrome özellikle