nutsa bebegimveben35 merhaba, bende 5 hafta 3 gündeyim, bügün gittim doktora ultrasonda kese gördüm ama kese içinde embriyon göremedim, siz embriyon gördunuzmu? Siyah içinde beyaz nokta?
bebegimveben35 nutsa merhaba , yok canm bende sadece kese göründü bide devlete gitmiştim makine iyi değil dedi 1 hafta sonra özele gideceğim bakalım inşallah görürüz, sizde görürsünüz 🤲🏻🤲🏻
Hk266 Cicili123 hayir hiç bisey vermedi doktor kanamam biraz arttı doktora gittik yeni sağlıklı gebelik değil kürtaj olman gerekiyor dedi. Baska doktora gittik tekrar beta ya bakılacak tahlil sonucu bekliyorum doktor çıkan değere göre bakalim dedi. Şuan ne hissettiğimi bilmiyorum gelen kanamam daha önceki düşük gibi değil 😔
EdSusam 27 aralık ile ben geldim beta 220 en son henüz bişey göremedik. Geç döllenme muhtemelen polikistik over oldgum için düzenli adetim olmuyordu
Cicili123 Hk266 benimde kanamam olmuştu azdı ama gittim acile . Doktor progestan ve iğne reçete etmişti 5 gün iğne oldum . Progestanı hala kullanıyorum . Bunun yanın beta değerime de tekrar bakıldı . Dinlenmeye çalışın bol bol . İnşallah her şey istediğiniz gibi olur . Sağlıklı olur bebeğiniz sizle kalır 🙏
Hk266 Cicili123 çöl teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, fakat beta değerim düşmüş 741 e bebek düşüyor. İlac vs vermedi doktor kese görünmüyor o yüzden heralde. Rabbım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin sizlere de