nutsa Emine4280 merhaba benim son adet 28 aralikda,4 hafta 4 günde kese gördüm. Çumartesi gideceğim gene doktora. Aşırı çok uyuku ve haksızlık var, bide bugün kas ağrısı. Kas ağrısı için körkiyorum biraz. Size öldumu kas ağrısı?
Cicili123 CEYLAN1221 yerleşme lekesi vs denilebiliyor ama yine de bi doktora gidin derim düşük tehlikesi de olabiliyormuş ilaç ya da iğne veriyorlar
SuMeYYe- Emine4280 21 Aralık benimde🤭😅 daha doktora gitmedim araştırma içerisindeyim Ankara için. Hayırlısı olsun hepimiz için inşAllah
minnosanneyim Emine4280 24 Aralık henüz gitmedim bende doktora 1 hafta gecikmeyle kan verdim pazartesi beta hcg 2340 çıktı bu şekilde olup kalp atışını duyan oldu mu iki kere kaybım oldu bunda da korkuyorum bir şey olacak diye
Sema23- 15531211 gittim canım bebek vardı fakat keseye göre çok küçük ve gelişmemişti birde kalp atışı yoltu kürtaj yaptılar. Allah böyle nasip etti. Yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada 😔
bebegimveben35 Benm de son adetim 26 Aralık . 5+4 Dün gittim doktora çok şükür keseyi gördük. İnşallah bi dahakine bebekle kalp atışını duyarız 🤲🏻
nutsa bebegimveben35 merhaba, bende 5 hafta 3 gündeyim, bügün gittim doktora ultrasonda kese gördüm ama kese içinde embriyon göremedim, siz embriyon gördunuzmu? Siyah içinde beyaz nokta?
bebegimveben35 minnosanneyim adetten iki gün önce vermiştim kaç çıktı hatrlsmıyorum ama doktor çok az yükselmiş gebelik oladabilr olmayadabilir dedi bende adetin geçmesini bekledim .doktora randevu aldım gittim öyle oldu başka kan vermedim hiç
ogrtmnanneee 19 Aralık son adet tarihim 6 haftalıkken gittik keseyi bebeği kalp atışını duyduk elhamdulillah 🌸