asel35ece Yldzalra valla ben ilk hamileligimde kaynanam söyleyince güldüm hatta dalga da geçtim ama kırılmasın diye dediğini yaptım 6 aylık falandı sanirim hamileliğim ayna karşısında ayva yiyip yanaklarıma bastirmistim parmağımla ne kadar doğru ya da bi alakası var mı emin değilim ama kızım gamzeli 🤭🤭 eşim de ben de esmeriz ama kızım dedeye çekmiş beyaz tenli sarışın mavi gözlü baya bildiğin başkasının çocuğunu almış gibiyiz 🤣🤣🤣 kaynanama diyorum adamın kendi çocukları torunu kadar benzemiyo adama diye
Askiletotomsu asel35ece Ay ne güzel ya Eşimin dedesi ve halalari mavimsi yeşil gözlü Benimde dedem ve dayilarim mavi gözlü Ama ben ela eşim kahve gözlü Çocuk bize bı sürpriz yapsa da dedelere halalara sayılara çekse göz rengi bakımından keşke
asel35ece Askiletotomsu benim kendi tarafımda yok annemin sülalede var renkli göz ama benim teyze dayı hala vs yok eşimin de sülalede sadece babaanne ve kayınpederim mavi gözlü gen işte çekmiş bizim kızımız da aynı dediğin gibi yeşille mavi karışımı bi renkte gözü
MucizemmBenimm Ferda_33 aynen ama iki parmağınızla işaret ve baş parmağınızla 🙈 bir damla da olsa suyu çıkması gerekiyor sanırım
Alinim2008 Yldzalra vallahi büyük kızımda ağzıma ayva sürmedim ama iki yanağında da gamzesi var kızımın🤭
Ferda_33 MucizemmBenimm bizde de dokunup kendi yanağını iki taraflı bastıracan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 🙈
MucizemmBenimm Ferda_33 😅 bastırmayla bi alakası var demekki bilemedim 🙈 annem bende öyle yapmış gamzeliyim hep söyler yani ne kadar doğrudur bilemem
Hmyrrr Yldzalra gebeliğimde ilk 4 ay sadece ayva yedım bulantıdan. Kızımın tek yanagı gamzeli. Ailelerde hiç gamzeli yok. Bilimsel mi bilemem 😀
Ferda_33 MucizemmBenimm inanır mısın normalde bende hiç sevmem ve tüketmem ama hamileliğimin başından beri deli gibi canım istiyor her gün mutlaka bi tane tüketiyorum artık beni kesmiyor reçelini yapıp tüketiyorum 😂😂
Deletedmom5545 Yldzalra şöyleydi 1 kadının 2 tane erkek çocuğu varmış ve ikisi de çok çirkinmiş Peygamber efendimize gitmiş oda ayva ye demiş Kadın 3. Hamilelikte bolca ayva yemiş ve çok güzel bi oğlu olmuş
sumelegi Yldzalra canın ne zamn ısterse ye meyve bu. Ayva yıyınce gamze olmasıda hurafe böyle saçma şey mi olur😂
edatopcu27 Yldzalra ayvaya bayilirim sürekli yedim 32+4 hafta olduk hala yiyorum doğunca olur mu bilmem