Yldzalra Hamileliginde ayva yiyen varmi çocuğunuz gamzelimi oldu birde ayva yüzü güzelleştiriyor deniyor doğrumu birde ne zaman yenmeli merak ettim cevaplarmisinzj
LawyerEce Yldzalra Annem bana hamileyken yemiş gamzelerim çok belli olmaz ama hafif gamzeliyim. Yüzümü her gören ne şirin kızsın sen derdi olabilir mi acaba. 😗🙏🏻
Emossk Yldzalra ilk kizimda kilo kilo yedim evet doğal gamzesi var ailede kimsede yok bu arada güzeldir de öyle söylüyor herkes ikincide tekrar yiyorum ayva mideyi tutuyor bulantiya karşı yiyorum
Yldzalra Denizmrt aynen canım birde ben şey okumuştum eskiden bebekler çirkin olurmuş hani napalm ne edelim diye sormuşlar birine hatrlamyrm tam oda ayva yeyin demiş yanlış bilmiyorsam bend emerek etmeye başladım birde gamze olayını çok merak ediyrm
EsengulC Yldzalra peygamber efendimiz in sözü o ona sormuşlar vi kabile gelip demiş bizim çocuklarımız çok çirkin doğuyor ne yapalım diye o da hamile kadınlarınıza ayva yedirin demiş
Hmyrrr Yldzalra gebeliğimde ilk 4 ay sadece ayva yedım bulantıdan. Kızımın tek yanagı gamzeli. Ailelerde hiç gamzeli yok. Bilimsel mi bilemem 😀
Deletedmom5545 Yldzalra şöyleydi 1 kadının 2 tane erkek çocuğu varmış ve ikisi de çok çirkinmiş Peygamber efendimize gitmiş oda ayva ye demiş Kadın 3. Hamilelikte bolca ayva yemiş ve çok güzel bi oğlu olmuş
Yldzalra LawyerEce olabilir belki kuzum çok şey okudum ama genelde ayva yiyince güzel yüzlü ve gamzeli oluyormuş diyorlar ama bende tam bilmiyorum merhaba ettim sordum bilen cevaplar inşallah
Julide_01 Bende çok duydum bunu yemeye çalıştım ama yiyemiyorum. Ağzımı keçeştiriyor değişik yani rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı güzel evlat nasip etsin inşallah 🙏🏼
Eda_Esen Julide_01 en başta yemek de daha faydası varmış ilk yüzü oluşurken ama içeriği açısından da gayet zengin her dönemde yenebilir bence 🤷♀️
babynil @Yldzalra benim sol tarafimda gamze var kizimin da sol tarafinda gamzesi var hic ayva yemedim hurafe onlar
Poyrazin_annesi Burda bı bayan vardı kılolarca ayva yemiş ama hıc gamze olmamıs bebegınde bnde onu duydugumdan berı yemeyı bıraktm😂