Damlaaaa canım Allah rahmet eylesin. Benzer durumu ben de yaşadım hiçbir sorunum yoktu bebeğimin tüm testleri normaldi. 40 haftam dolunca doğum yaptım bebeğim ağlamadı, cihaza bağlandı. Ben doğum boyunca kalp atışlarını izledim hiç sıkıntı yoktu ama doğduğunda kalbi atmıyordu.kalp masajı yapıldı. 40 gün yoğun bakımda kaldı. Avantajımız devlet hastanesinde doğum yapmış olmamdı hemen başka bir devlet hastanesinin yoğun bakımına sevk edildi. Fakat Rabbim 40 gün ömür biçmiş, vefat etti. Yarından sonra doğum günü hatta 2 yaşına girecekti yaşasaydı. 1,5 yıl sonra yeniden hamile kaldım 27 haftalık oldu. Hamilelikten önce kendimle alakalı ciddi korkum vardı. Çok tedirgin olurum vs diye ama tahmin ettiğimden çok daha iyiydim şimdiye kadar çok şükür. Hatta annem falan benden pinpirikli ama bu şekilde de 40 hafta geçmez o yüzden pozitif düşünmek en doğrusu. Bizler birer melek annesiyiz ve inşallah cennette yavrulamızla kavuşacağız. Cidden çok zor ama Rabbim yeniden nasip etmiş anneliği inşallah bu defa sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder. Eğer ki bu süreci tek başına sakince geçiremeyeceğini düşünüyorsan profesyonel bir destek al kesinlikle.