Emine003 Malikadir anladım canım ya tüh inşallah geçer de sende hastaneye gitmek zorunda kalmazsin kuzum
Malikadir Emine003 ınsallah cnm ama geçmiyor randevu da yok devlette. 🤦♀️ pazartesiye kadar devam ederse giderim acilden giriş yaparım.
Funday35 Malikadir Geçmiş olsun bilgim yok benim de bende 21+5 günlüğüz kasılma nasıl oluyor ağır falan oluyor mu toplandığını nasıl anlıyorsun acaba
Malikadir Funday35 Böyle sert oluyor bebek toplanıyor bi yerde cnm. saga sola dönünce biraz rahatlıyorum sonra tekrar aynı. nefesin kesiliyor gibi hissediyorsun.
Malikadir Kubos01 Ay senin ki de kötü olmuş cnm su an nasılsın peki. insan hep diken uzerinde oluyor valla. bide ben bundan once ki gebelik te 3 aylıkken kaybettim bebegimi hep bi tedirginlik telaş 🤦♀️😞
Kubos01 Malikadir çok teşekkür ederim daha iyiyim siZede geçmiş olsun üzmeyin kendinizi inşallah sorunsuz atlatacağız bunlarıda
Emine003 Malikadir canım ya korkutmak istemiyorum ama böyle kasılma ola ola açılma vesayre olur mu acaba aslında biran önce bi acile gitsen mi ki
Funday35 Malikadir Toplandığı yer böyle şekil değiştiriyor mu canım böyle birsey olursa anlarım herhalde demi ben serklajlıyım erken doğum riskim var bilmediğim için soruyorum kusura bakama 🙈
Malikadir Funday35 evet normalde biraz daha sis olur yuvarlak olur toplandığı yer elleyince sert olur ama tabi su an dışarıdan çok belli olmaz ilerideki haftalar da daha net belli olur su an elleyince ve hissedince anliyorusn
Malikadir Emine003 Kimse yok cnm çocuklara bakacak. açılma olur mu bu şekilde bilmiyorum pazartesiyi bekliyorum acil de direk polk. gönderiyor doktorlar haftasonu yok ya. devam ederse pazartesi gidicem acile
FeriDee Malikadir bu bnde de oluyodu 20.hafta civarlarında bende normal sanıyodum bi yere toplanıyor Sivrice bişey çıkıyordu kasılma mı oluyomuş o. Bnde de enfeksiyon vardı geçenlerde toz verdi onu kullandım fark ettim de simdi öyle bişey olmuyor
Malikadir FeriDee Evet cnm farketmeden kasılma yaşamışsın o kasılma oluyor. bende de enfeksiyon olabilir aşırı derecede af edersin beyaz akintim var. 🤦♀️