Gamzekr O kadar dikkat ederken delta varyantına yakalandım 21 haftalık hamileyim 7 günlük karantina süremiz var bu süreci daha önce geçirenler hangi günler ağırlaşıyor virüsün belirtileri ?
K88_ Gamzekr çok geçmiş olsun kuzum belirtilerin neler bir de hangi varyant olduğunu nereden öğreniyorsun
uykularharamoldu Gamzekr peki doktorunuz kan sulandırıcı iğne yaptı mı ? Hamileyken korona olunca yapılıyormuş diye duydum. Bu doğru mu ?
Gamzekr K88_ ateş boğaz ağrısı halsizlik baş ağrısı e nabizdan bakınca biz göremeyiz ama kardeşim sağlıkçı o kendi bakmış görmüş hangi varyant olduğunu
K88_ Gamzekr hadi ya çok geçmiş olsun tekrardan kuzum ben de dün test verdim burun boğaz tıkanıklığı halsizlik vardı. Negatif çıktı bir kaç saattir öksürük başladı acaba testi yenilesem mi diye düşünüyorum ☹️
mirage333 Gamzekr hemen hemen ayni belirtiler bendede var. Ekstra öksürük, sesim degisti. bugun pozzitif oldugumu ogrendim. Benimki delta falan degilmis normal covidmis. 12+5 haftalik hamileyim.
Gamzekr K88_ normalde eşim pozitif temaslı iş yerinden oda negatif çıktı çok garip ben pozitifim sen yinede degilmissin gibi düşün aksi halde psikolojikmen kötü oluyor insan düşündükçe
Kader1202 Gamzekr 37 haftaligim ben de yeni atlattım ilk 3 gün çok kötüydüm nefes alamıyordum boğazım ciğerlerim ağrıyordu ama çok şükür bebeğe Bir zararı olmadi ama beslenmene dikkat et hergun duş al evi havalandir bol bol su iç Allah’ın izniyle atlatırsın inşallah.