Emelyurtpinar Kızlar 35. Haftamdayım grip oldum, aşırı burun akıntısı ve hapşırık var. Nane limon ve ıhlamur içiyorum meyve yiyorum ama fayda etmedi. Bir öneriniz var mı? Bebişe bişey olur mu 😔 acile gidip serum taktırsam faydası olur mu sizce?
K88_ Emelyurtpinar al benden de o kadar burnum tıkalı hapşırık falan dün covid testi bile yaptırdım hatta negatif çıktı ama bugün boğaz gıcıklanması öksürük başkadı 😩 33. Haftadayım ben de acaba testi yenilesem mi diyorum 🥺
Eliff-ilay Emelyurtpinar bir arkadaşım taktırmiş iyi gelmis ben birazcık ilaç kullanmamaya dikkat ediyorum bir kaşık pekmeze yarım limon sıktım üzerine şu koyup içtim sonrada havlu isitip gögsume koydum yatıp terledim faydası olduğunu düşünüyorum 😊
Emelyurtpinar K88_ yarın da böyle olursam ben de test yaptırmayı düşünüyorum ama evden dışarı çıkmadım covid değilimdir diye düşünüyorum 😣
Eliff-ilay Bende 37. Haftadayıım ve Grip oldum çok kötü fena ilaçta kullanmak istemiyorum gripli gripli dogurcam bu gidişle 😂
Emelyurtpinar Eliff-ilay doktorunuza söylediniz mi bişey dedi mi 😞 hapşırmaktan çocuk içimde yoruldu 😂
Eliff-ilay Emelyurtpinar 😂😂 doktorum boğaz pastili ve parol kullanabilirsin dedi ve diğer pekmezi de kullanabilirsin dedi bir sorun olmazmis canım
Emelyurtpinar Esengultolga bel ağrısı sürekli ve şiddetli değilse normal kabul ediliyor. Bulantıya gelince 35. Haftadayım ve hala bulantı ilacl kullanıyorum 😄