Rabiaugur Kızlar önceden hiç uçuk çıkmazdı bende hamile oldugumdan beri uçuğun biri iyileşiyor diğeri çıkıyor bi alakası varmı hamilelikle ne yapmam gerekir hiç sevmiyorum yardım edin!!!
Zehra9616 Rabiaugur dokunma dokundukca cogalir yeri degisir ucugun temasi sever dagilir surekli cnm ben cikacagini anladigim yere ilik cay kasigi koyarim hafif sicakli soner geri cikmadan ama herkeste farkli olur doktoruna krem yazdir
caghan_annesi Rabiaugur valla ben herpes uçuk virüsü geçirdim tüm vücudumda çıktı göbeğimdekiler bitti ama bacaklarımda resmen izleri kaldı geçmiyo kaç aydır
Rabiaugur Kontrole gittiğimde söylüycem doktora zaten dokunmuyorum zaten ama sürekli çıkıyor hem görüntü olarak moralimi bozuyor hemde açıyo
Rabiaugur Zehra9616 evet hamilelikten önce bi kaç kez çıkmıştır çok nadir yani ama hamile oldugumdan beri neredeyse her hafta var çay kaşığıyla nasıl söndürüyosunuz ki ısıtıp dudağınıza mı tutuyosunuz ne kadar tutuyosunuz
Zehra9616 Rabiaugur evet cayi karistirdiktan sonra basiyorum hafif hafif yakmadan tamamen cildimi sonuyo geri