Nazsahin Kızlar 5 haftalık gebeyim geçen hafta covid oldum bu gün karantinamın son günü doktor kan sulandırılıyor gerek olmadığını hafif atlattığımı söyledi sizler n’aptınız kullandınız mı kullanmayanlarda bir sorun oldu mu ?
Bsracc Nazsahin Bende suan 24+1 haftalık gebeyim covid pozitifim doktorum sadece parol kullan 3 gün dedi kan sulandırıcı gerekmez dedi ki hafif atlatıyorum hatta belirtim yok suan öksürük geldi geçti sadece
Gul27- Nazsahin 36 +5 haftalıgım karantınam dun bıttı d dımer deger yuksek cıkınca kan sulandırıcı karantınamın ılk gunumden ıtıbaren kullanıyorum dogum olana kadarda kullancaksın dedı kanda pıhtı olusmasın dıye kan sulandırıcı kullanlılıyor doktoruna tekrardan sor canım ben özel doktora gıttım doc dr
SerraveAnnesii Ben 31.haftada covid oldum kan sulandırıcı kullanmadım. Devlete gittiğim için doktoruma soramadım. Sağlık ocağındaki ebe kullanmana gerek yok dedi. Sadece parol içiyordum. Bir sorun olmadı
Nazsahin Bende çok kararsız kaldım kızlar kullanıp kullanmama koşunda başka bir doktora mı gitsem acaba diye düşünüyorum
Gizem_byrktr_8 ogretmenanneyimm Ben :) annem eczaneden bir damla almış bebekler için kullanılan bir damla şimdi onu kullandım ve burnum açıldı şükürler olsun.
Mlktnc (2 hafta önce ) 7 haftalıkken kovid oldum. 10 gün kan sulandırıcı iğne bir aylık da coraspin verdi doktorum
Gizem_byrktr_8 Gifrer Serum Fizyolojik (burun ve göz temizliği için) İçinde tek kullanımlık 10 adet tüp var. Kutunun Arkasında da kullanım şekli yazıyor inşallah size de iyi gelir.