Cerennnn5858 Selam arkadaslar , Adetime 4 gün var 2 gundur sabahları aşırı baş donmem oluyo. Hatta bugun ogleden sonrada devam etti. Ayrıca bugun gebelik testi yaptım 2. Hayalet çizgi cıktı. Benzer seyler yasayan varmı aranızda
Cerennnn5858 Cennetkusummm çektim ama gözükmüyo fotoda o yüzden atamıyorum:( ama hiç bizaman 2. Çizgi cıkmazdı kafam baya karıstı. 2 gündürde sabahları baş dönmesiyle uyanıyorum
Cennetkusummm Cerennnn5858 olabilir bende çok aşırı silikti çizgi renkli bile değildi canım kenarından bakıyordum 😂 değerim 48 di ama benimki hemen çıktı beş dk içinde birde kenarı mavi olan testler var ismini hatırlamıyorum onlar yanlış sonuç verebiliyor sizin testiniz ondanmi rabbim hevesini boşa çıkarmasın inşallah
Cerennnn5858 Cennetkusummm yok mavi olandan değil. Aminn İnşallahh❤️🙏🏻 Sen adetten öncemi öğrenmiştin yoksa sonramı benım 4 gün var
Cennetkusummm Cerennnn5858 iki gün geçince öğrendim ne zamandır istiyorsunuz stres yapma bende yeni evliyken benimle evlenenler hamile benim niye yok diye çok kafama takardim düşün iki aylık evliyken doktora gittim neden olmuyor diye😂 sıkıntı yoktu dört ay sonra oldu düşük oldu sonra yine hamile kaldım onuda erken doğum oldu kaybettim bende yeni düşünüyorum tekrar iki ay oldu yok daha
Cerennnn5858 Cennetkusummm benim çikolata kistim var. Eşimde de varikosal. Ama doktor ileri sebiye değil gebelik olabilir deneyin dedi. 3 aydır deniyoruz. Ovülasyon testiyle takip ediyorum. Bu ay yumurtlama günü cok sancı oldu kasıklarımda 1 gun onceyıde değerlendirmiştik. 2 gündür baş dönmem oluncada heyecanlandım. Sabah tekrar test yapıcam. İnsan böyle olunca ümitleniyo sonea üzülüyo ümitlenmekte istemiyorum
Cennetkusummm Cerennnn5858 gerçekten öyle ben günleri sayıyorum artık kaç günüm kaldı diye inşallah vardır canım kaç yıllık evlisin
Cennetkusummm Cerennnn5858 yok hiç yapmadım ben zaten üç defa hamile kaldım şimdiye kadar iki düşük bir erken doğum şimdi doğum yapalım daha üç ay oldu deniyoruz kısmet…