oznuuur1001 17hafta 4 günlük hamileyim korona oldum. Hamileyken korona olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Ccgdm oznuuur1001 bende 32 haftaligim covid olduğumu öğrendim ilaç kullanmıyorum vitamin.ile desteğe devam
Fatmsa Ccgdm doktorunuzla konusutunux mu bende 32 haftada çovit olduk herhangi birşey kullanmadım ama daha sonra kan tahlili yaptırdığımızda kan degerlerim çok düşmüş ve kan sulandirici iğne kullanmaya basladim
oznuuur1001 Ccgdm Doktorum banada herhangi bir ilaç önermedi vitaminlerimi kullanmaya devam ediyorum. Ama ister istemez insanın psikolojisi etkileniyor
oznuuur1001 Fatmsa Doktorumla görüştüm 2 doz aşım olduğu İçin sürecin normal bir şekilde ilerleyeceğini söyledi. Herhangi bir kan sulandırıcı önermedi onun dışında vitamin ilaçlarını kullanmaya devam etmemi söyledi
Feyza1908- oznuuur1001 anladım. Çok geçmiş olsun 😊 benimde eşim bugün temaslıydı pozitif çıktı arkadaşı. Korkuyorum bulaşdıysa ona, bizede bulaşırsa diye. Kaç günde çıkıyor belirtiler acaba
oznuuur1001 Feyza1908- Çok teşekkür ederim ☺️ İnanın hiç anlamadım ne süreçte belirtim olduğunu 😕 sadece boğaz ağrısı oldu bende. Bugün 3. Günüm ama eşimde hiçbir belirti yok. Sizde çok dikkat edin kendinize ☺️