Btlsa Aysegulsrky iyi sayılır bulantılarım azaldı şükür ama alt karın kısmında ağrım oluyor. Bir de bugün eşim covid pozitif çıktı inşallah bana bebeğime bişey olmaz aynı ev içinde çok zor 😣
moom222 Aysegulsrky göbeği çıkan var mı acaba 11. Haftadayim bnde göğüs ağrısı hariç bir belirtim yok hamilemiyim diyorum acaba
Seydaisik Aysegulsrky Her sabah düzenli mide bulantısı yaşıyorum onun dışında belim ve sırtım çok ağrıyor. Mutfak ve yemek nedir unuttum öyle yuvalanıp gidiyoruz 😅😅😅
Aysegulsrky Minikuzu beş cesiti bırak benim için bir çeşit hayal oldu 😁 düsuk riskinden dolayı yatıyorum
Btlsa Haticeask benim 11 hafta ama bel ağrısından duramıyorum kalçama bacağıma kadar uzanıyor dönerken ayağa kalkerken hep acıyla
Btlsa moom222 benim göbeğim çıktı aslında kilolu da sayılırım ama ilginç şekilde tam bir göbüş oldu 😬
moom222 Btlsa ayh hafif benmde göbeğim vardı ama bebek mi göbek mi çok anlamıyorum ilk bebek olduğu için düzmu oluyor acaba benm sarkık hafif bir göbeğim vardı şuan düz sis 😅
Boniboncuk 11+3 üm kızlar Mide yanmam çok fazla agzımda değişik bir tat var ve bazen nefesım yetmıyor gibi gelıyor Onun dışında haftaya tarama var biraz onun stresı var bakalım Allah hayırlısını versin😇