Fatma_Nur42 Slm kızlar ben adet günümden hesaplıyorum 5 haftalık hamileyim hastaneye gitim ultrasonda Kese görünmedi değer 2.644.8cikti korkuyorum 😔
berilzumrut511 Fatma_Nur42 bazen rahim ters olabiliyor öyle olunca zor gözüküyor gözükücek emin olun inşallah rahat olun
hunilimom Fatma_Nur42 3 binden once karından gözükmüyor nadir durumlar cihaz farklılığı felan normal yanı canım benim 6. Hafta da kesem gözüktü 7. Hafta da kalp atışı duyduk
Raziyetes Fatma_Nur42 bı değerde karından görülmemesi çok normal canım karından görünmesi için 3500ü geçmesi lazım değerinin. 1500 üstü de vajinal ultrasonda görülüyor korkma ❤️🥰😊
Ysgl26 3000 hcg den önce görünmez canım zaten. Daha çok küçük merat etme bi iki gün sonra tekrar git görünür
Ysgl26 Fatma_Nur42 geç döllenme olmuştur 5 hafta değüldir bebişin tani daha küçüktür o yüzden görünmemiştir . Ben de 5. Haftada gördüm ama çok uğraştı doktor bastıra bastıra minicik bi noktaydı :) ama benim sat a göre 7 hafta olması gerekiyodu 5 haftalık çıkmıştı
Denizmrt Fatma_Nur42 yarn 4+5 olacak bu gün kan verdm 2543 yarn ne olur bilmiyorum artş inşallah biraz daha artar sağ Salim bebeğimizi görürüz 🙏
Burcinirak Fatma_Nur42 Alttan ultrason ile bakmadıkları sürece bu haftalarda görğnmüyor hiç Bi şekilde benim 10.Hafta ds göründü o bile net değildi yani.Olumsuz Bi durum söz konusu değildir