serpilctn Yurt dışında kalıyorum bugün kontrolüm vardı ve ben ananas yemeyi çok severim ama yok düşük doğum yok erken doğum gibi şeyler duyunca korkuyordum hep yemeye bugün sorayım dedim doktora ananas erken doğum ve düşük doğuma sebeb olur mu dedim güldü böyle şeyler bu tür inançlar türkler de var dedi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
miyopmom serpilctn ya evet bende merak ediyordum ananasi bende severim daha bugun markette baktim oda bana bakti ama ben doktora sormayi hep unutuyorum tesekkurler bilgi icin😅
funnymummy serpilctn ay bende yemek istiyorum çok severim sırf bunu okuduğum için burda yiyemiyordum hatta ilk düşüğümde yemiştim vicdan yapıyordum bunun için
ftmnr_drgt serpilctn bende birkaç yerde okumuştum ananas olsun uzum olsun 🤗 3.aydayken ananas çok yedim şuan 35 +2yiz masllahimiz var sona geliyoruz artik, yani düşük durumu meyvelerden degilde hormonlar vs ile ilgli bir durum , bunu doktor kitabında okumuştum
serpilctn Emine003 ye canım doktor hiç bi meyve düşege sebeb olmaz dedi bu inanç siz Türklerde var dedi ve sustum 🙄🤦♀️
Bernako Poyrazin_annesi valla bende yiyordum ilk aylarda tek başıma doğranmış alıyordum macro centerden höpür höpür yedim 😂😂
Birdost serpilctn konuyu Türklere bağlamadan cevap veremiyor muymus? Boyle cevap verme adabida siz gavurlarda var diyesi geliyor insanın.
serpilctn Birdost ama şimdi ciddende haklı yani konuyu gavur Müslüman olarak algılamak yerine söyle düşünmek lazım yok ayva yersen gamze olur yok ciğer yersen leke olur yok anans yersen düşük olur daha bir çok hurafe var ve bunlara inanan yüzlerce kişi var bizde dahil ama bunlarda böyle bisi yok adamlar hamileliği bi yasak olarak görmüyorlar herseyden yiyip içiyorlar bi yandan kadın haklı yani şimdi bizde var bu inanç 🤷♀️🤷♀️💚
funnymummy serpilctn bende ingilteredeyim canım burda da bazı balıkları yemememi ve ciğer tüketmemi söyledi tabi ciğer tıbbi açıdan bir vitamin fazla onda diye dedi ama biz Türkler gibi abartmıyorlar bazı şeyleri
Birdost serpilctn Amacim müslüman. Gavur ayrımı yapmak değildi. Yurt dışında yaşıyorum demişsiniz ama memleketi bilmediğinden hangi millete atfen cümle kuracağımi bilemedim. O yüzden gavur dedim. Ben hoşlanmadım doktorunuzun cümlesinden. Onlarda da ne ilginclikler vardır kim bilir. Durup anlatacak değil ya. Bana ırkçı geliyor bu tarz söylemler. Beğenmez beğenmez tavırlar. 🤨