Espbulut Maşallah kuzum pek hareketli hatta karnım aşağı indi bunu ben de farkedebiliyorum geçen hafta adet sancısı çeke çeke doğururum heralde dedim ama 4 gün oldu ne sancııı ne kasılma 0. Gezmediğim bağ bahçe kalmadı tık Yok ne zaman gelicek bu bebişleeer 😭😭😭😄😄😄 Sizde durumlar nedir ?
Kdrduru Espbulut bende aynı durumdayım sokak sokak geziyorum belki kasilmam olur doğururum die ama yok tik yok 😂😂
Espbulut Kdrduru erken Doğum yaparım diye korka korka geldim 36. Haftaya şimdide gel diyorum bebişler bizi pek takmıyor anlaşılan 😄😄😄
Kdrduru Espbulut haha aynen 33 haftada ağrılarım vardı işten ayrıldım oturup ağladım erken doğuracam die şimdi yalvariyorum gelmiyor 😂😂
Espbulut Cnrrghn amiiin canım , Doğum hikayelerini okudukça özeniyorum günüm yaklaşmış olmasına rağmen hala hiç doğmayacak gibi geliyor 😂😂😂
Kdrduru Espbulut haha sorma daha 10 gün var ama soranlar yüzünden psikolojim bozuldu sanki gününden önce doğması şart😂😂
Espbulut Cancancan ilk ve erkek bebişler geç gelir derler sizinki nasıl 😄🙈 benim hem erkek hem ilk heralde 42 ye yolumuz var 😄