Merhaba kızlar evet doğum hikaye kervanına bende geldim .Nihayet hamileliğimi öğrenir öğrenmez bu uygulamayı tavsiye ettiler iyiki de katılmışım burda cok sey öğrendim .
Hamileliğin ilk 4 ay fazlaca kusarak serumlarla hastanelerde gectı . 5 6 ay gerçekten en rahat olduğum zamanlarmıs Yenı anladım gelelim 32 haftaya yani 7 aydan erken doğum riskiyle karsı karsıya geldim .Ciğer geliştiriciler serumlar iğneler derken eve geldim ve asla yerimden kalkmama uyarısı alana kadar bu arada sürekli kontrollere gidiyoruz gelelim 36 haftaya gelene kadar gebelik kolestazı çıkmıştı kasıntıdan ayağım delik deşik haplar kremler yine bir kontrol günü sonrası doktor 3 gün sonra gel dedi iyikide demiş .kontrole gideceğimin 2 .günün aksamı karnım taş gibi uyutmadı eşim gel acile giderim dedi açıkçası önemsemedim yalancı sancıdır dedim ama bebeğimin hareketleri azalma var hissediyorum neyse sabah oldu randevu ikide kalktım kahvaltımı yaptım yinr aynı bebeğin hareketleri az neyse hemen giyindim çıktım Ogün 21 ocak malum kar yağışı fazlasıyla olmustu . eşime diyorum çantaları alalım yok diyor 2 subata cok var .Dedim eh sen bilirsin hastaneye gittik doktor ayaklarımı gösterdim felaket olmus dedı sonra nts çektir gel dedı çektirdim baktı hemen sezeryana alacaz dedı öyle görünüyor ultrasona baktı bebeğimin basına kordon dolanmıs Hemen yatıs işlemleri yaptık. Ama ben biyandan korku endişe şaşkınlık heyecan hepsi bir arada giyindim ameliyata haneye girdim pekte korkulacak bişey yok belimden iğne yaptılar hiçte hissetmedim baktım ayaklarım uyusuyor kaldırmaya çalışıyorum olmadı :) 😀neyse işleme başladılar cekiştşrne falan oluyor ama sıfır acı sonra baktım ciyak ciyak ağlama demekki ondan sonra uyuyakalmışım bana göstermediler solunum sıkıntısı ile hemen küveze baska hastaneye götürdüler odaya gelmişim bakıyorum brbrk yok bebeğim nerede diyorum korkutmadan önlem amaçlı götürdüklerini söylüyorlar içim rahat evladım iyi olsunda diyorum .Ama ameliyat sonrası ister istemez acı oluyor ama inanın ki serum iğne falan geciyor spinal için bol bol yürüyün evladım içşn diyip cesaret alın kimseyi dinlemeyin yaparım diyin bugun 3 günüm acım hafifledi ve bumuymus diyorsunuz hastaneden taburcu oldum .bebişimi görmeye gittim küvezde küçücük ya melekler gibi uyuyordu dayanamadım gözlerim doldu seslendim annecim ben geldim sesimiduydu az hareketlendi .ve ağlayarak çıktım 3 gün görmemiştim ama çıkıp gekecek benım kızım sütüm daha gelmedi ama sabrederek bekliyorum hikayem uzun oldu ama korkmayın acınızın üstüne üstüne gidin Allah evlatlarımızı bizlere bağıslasın)