FeriDee Kızlar. Özele gidecektim ama salı gününe şehir hastanesine randevu aldım ayrıntılı ultrason için. Daha önce yaptıran var mı. Nasıl bakıyolar. İlgileniyolar mi? Kaç dk sürüyo? Renkli yada net fotoğraf veriyolar mi?
2kizanasi Detaylı yaptırmadım riskli gebelik sonlandırma yaşadım perinatoloji de baktı haliyle Erzat Toprak mükemmel doktor gerçekten Detaylı nasıl yapıyor bilmiyorum tabi ama
Erenediz Kaç haftalıkta yaptırıyosunuz detaylıyı. Biz fakülteye kadın doğuma gidelim diye düşündük ama en erken randevu 20 gün sonraya cıkıyor şehir hastanesinde nasıl bilemiyorumda benimde aklımda olsun ona göre erken zamanda randevu alayım
FeriDee Erenediz 19 dan beri falan gidiyorm başta doktor tayini çıkacak dediler vermediler. Sonra bida kontrole gittim dr yine istedi dolu dediler bi tanıdıktan haber geldi doktor şubatın 15ine kadar burdaymış perşembe gittim bu sefer verdi salı gününe takipli hastası olmanız gerekiyor diye biliyorm
tahaninannesi19 FeriDee kime gittiniz dısardan hasta alıyorlar mı takıpli hasta olmak mı gerekır memnun kaldınız mı
kckelf123 FeriDee Şerif ışın Kızılay hastanesinde bu doktor yorumları gördüm sanırım kendi doktorum da buna yönlendireck
FeriDee tahaninannesi19 erzat toprak zaten bi tane perinatoloji doktoru var 15 dk falan baktı ama sola dönme hastalık var dedi ekrana baktırmadi resim bile vermedi memnun kalmadım açıkcası alttan bakalım dedi istemiyorm dedim bida gelirsen bakmam dedi sanki babasının hayrına bakıyo
Aselbuglem Bende aradım şehir hastanesini takipli hasta olmadığım için randevu bile vermediler valla ne yapacam bilmiyorum hiç
Oglusununannesi06 FeriDee Canim bende yarın cektrcem resim falan niye vermedi ya herseyi detaylı soyledimi biraz behsedermisn