pusatmom35 ben daha yeni yeni başladım 24+2 yim ilk gebeliğim çok tecrübeli değilim ama öncelikle doğum çantamı hazırlıyorum. Onun dışında Almayı planladıklarım: anne yanı yatağı(1yaşına kadar yanımda yatmasını planlıyorum), büyüyebilen bebek karyolası(1 yaşından sonra gittiği yere kadar bunda yatıracağım), elektronik sallanan ana kucağı(gün içinde salonda otururken bebeğimi bunda yanımda yatıracağım. İlk 4 ay çalışmayacağım için yanımda durmasını istiyorum. anne ile bebeğin aynı odada kalması süt yapımını da arttırıyor ☺️), bebek arabası, oto koltuğu, ayına göre 7-8 takım kıyafet yeter diye düşünüyorum az olursa daha alırım ama çabuk büyüdükleri için şu an planım bu şekilde. Bende fazla dolap var, o dolabın rengini odaya göre değiştireceğim. Duvar süsü sticker olarak almayı planlıyorum. Halı ve perdeyi takım istiyorum. 2 çeşit nevresim alacağım. Bakım malzemeleri olarak mustela şampuan, nemlendirici, pişik kremi, yumuşak ve bebek tarağı, tırnak makası, ateş ölçer, odasına kamera, nem ve sıcaklık ölçer alacağım. Aklıma gelenler bunlar. Gereksiz eşya almaya karşıyım. Çabucak büyüyorlar zaten 😊