Happy-melek1997 Konya da tüp bebek yaptıran varmı acaba varsa hangi hastanede doktora yaptırdınız fiyat olarak da bilgi verirmisiniz acaba Novafertil Medicana tüp bebek falan bu kadar biliyorum ben
Meryemergn Happy-melek1997 iyi günler canım ben novafertil’de tüp bebek tedavisi gördüm bir sene önce memnun kaldım ilgiye alakaya orayı tavsiye ederim. Medicana’ya da gittim ama novafertil’de daha rahattım. Şimdiki ücreti bilmiyorum ama geçen sene 8.500 tl diye hatırlıyorum.
Gzmmsl Happy-melek1997 Happy-melek1997 merhaba:) bende dr. ali acar in ozel muayenehanesine gidiyorum. Kendisi novafertilde yapiyor tup bebek islemlerini. 7-8 ay once tedavi uygulandi 9.500 civariydi ancak ilaclar haric. ilk denemede 5. Gun embriyosuyla islem yapildi cok sukur suan 7,5 aylik ikizler hamileyim:) akliniza takilan olursa yardımcı olurum:)
Meryemergn Happy-melek1997 ilk tedavimde kaldım lakin boş gebelik olduğu için 8.haftada kürtaj oldum. İkincide de tutunmadı maalesef nasip 😊 şimdi hamileyim ankara da başka bir doktorda tedavi oldum meğer rahimde yapışıklık varmış doktorum açtı sonra 5. Gün embriyo tranferi oldum şimdi çok şükür hamileyim 4.5 aylık rabbim inşallah sizede nasip etsin gerçekten yaşayan bilir sizi anlıyorum yanlız değilsiniz😊💕💕
Happy-melek1997 Meryemergn çok sevindim rabbim gönlünüze göre versin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah razı olsun çok teşekkür ederim darısı başıma inşallah 🙏🙏🙏❤️❤️💐💐💐
Happy-melek1997 Gzmmsl ne güzel çok sevindim tüp bebek öncesi aşılama yaptırdınız mı peki 2 kere yapılınca rapor çıkıyormuş fiyat bakımından indirim için
Gzmmsl Happy-melek1997 bir kere asilama denedim dediginiz gibi rapor cikiyor. Hepsini karsilamiyor ama buyuk çoğunluğunu karsiliyordu. Tup bebekte de ilaclari raporla aldigimi hatirliyorum. Yine ayni sekilde belli bir kismini rapor karsilasmisti
Gzmmsl Gzmmsl Happy-melek1997 benim doktorum necmettin erbakan uni hastanesine bagli o yuzden ilaclar icin devlet hastaneden rapor alabiliyordum. Ama noverfertilin bizzat kendi doktorlarina islem yaptırdığınizda rapor islemi nasil oluyor malesef bilgim yok:(
Meryemergn FZehraColak tolga ecemiş gerçekten ilk başta neden gitmemişim dediğim bir doktor imkanınız varsa tavsiye ederim zaten uzak mesafeden geliyorsanız, dediğinizde ona göre tarihleri ayarlıyor sık sık gel git yapmamış oluyorsunuz😊
FZehraColak Meryemergn çok teşekkür ederim. tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Konya da yaşıyorum. ama konya da mı yaptırayım ankara da mı bir türlü karar veremedim. Araştırma içerisindeyim.
Meryemergn FZehraColak benim görüşüm hemen karar verme canım ben öncelikle tedavi görmek istediğin doktorlarla bi görüşme yapmanı isterim hem ankara’daki hem de konya’daki doktorlarla
Busraaaerskn Novafertilde Dr.Ali Sami Gürbüz hocada tüp bebek tedavisi gördüm.11000 tl merkeze 4500 tl ilaçlara ödedim.doktorumdan çoook memnundum,tavsiye ederim.şu an 12 haftalık hamlieyim çok şükür ☺️
FZehraColak Meryemergn aynen canım bende öyle düşünüyorum. önce bir ön görüşme yapacağım. teşekkür ederim.