Alerdinc Arkadaşlar 27 haftalık olucaz ama hala karnım büyümüyor tabi dışarıdan kimse anlamaz.. Bu normal bir durum mu? Karnım sizce tahmini ne zaman tam anlamıyla belli olur?
Nazlimom Alerdinc bende 30. Haftaya giricem çekim yaptiricam belli olmasını bekliyorum 32 ya da 34 de giderim anca çıkar heralde yalnız değilsin😂
SayeMom Alerdinc cok erken zaten güzel çıkmaz ben 35.haftada yaptırdım karnım baya cıktıydı https://resimyukle.io/r/M7atFMc1Eb
Edshgl Alerdinc en ideal çekim haftasını fotoğrafcilar 32-36 diyor, benim de 27-28 den sonra karnım hızla büyüdü 😂
LawyerEce Alerdinc Herkeste fark atıyor bu durum ama mesela 30-35 olunca kesinlikle çok fazla görünüyor sanki top var gibi.
asellmom SayeMom ahh canımm çok güzelsin 🤍 bende karnım biraz daha büyüsün diye bekliyorum 2 3 haftaya giderim muhtemelen
Alerdinc SayeMom arkadaşım 4 buçuk aylık hamile nerdeyse sizinkiyle aynı bende anormallik bende mi diye düşündüm o zaman 30. Haftalara kadar beklemem gerekiyor sanırım iç karnım baya geniş
asellmom Alerdinc benim 31 haftalık ve özellikle sabah kalktığımda 6 aylık karın gibi gözüküyor 😅 yemek yiyince büyüyor ben 2 hafta daha bekleyim gidicem çekime olduğu kadar artık bence haftan henüz erken 30 a kadar bekle bide yemek yiyip git daha büyük gözükür 😅
Gizgizgiz Alerdinc sıkıntı yok benimde çekimde hiç yok gibiydi ama fotoğrafcılar ayarlıyor bi şekilde göbeği alttan üstten tutturuyor gayet güzel çıkıyor
SayeMom Alerdinc evet benimde öyle iç karnım genis 55 kg olmama rağmen son haftalarımda cıktı sabahları kayboluyor hala hatta
Gizgizgiz Alerdinc 16 haftalıktım eşim denizci olduğu için ozaman çektirmek zorunda kaldık ama çok memnun kaldım hiçte sırıtmadı
Alerdinc Gizgizgiz demek ki karnınız yine büyükmüş.. Benim iç karnım çok geniş ya çok istiyorum çekim yaptırmak bakalım daha ne kadar beklicem 🤷🏻♀️
gul06_ Alerdinc 35 haftalikken felan yap bence o zman iyice buyumus olur. Ama buyumeyde bilir belki ic karniniz genistir.
Alerdinc gul06_ çok fazla geniş.. Erken doğumdan çok korkuyorum ben birde ilk hamileliğim her okuduğumu kafama takıyorum o yüzden erken doğum falan olursa bir anım olsun istiyorum 😔
Gizgizgiz Alerdinc yoo gerçekten hiç değildi 35 haftalığım 10 kilo aldım zaten patikle ultrason kağıdıyla tamamlanıyor fotoğraflar illa büyük bir göbek şart değilki
gul06_ Alerdinc genis diye erken dogum olmaz canim eger ondan korkuyorsan. Ama erken dogum riskin varsa bilemem. Bence onu fotorafciyla bir konus belki shopla felan bseyler yapabilir.
SayeMom Bebegimvebennnnn kütahyada yaptırdım canım 3 konsept 3 ayrı elbise ile elbiseler fotoğrafcıdandı🥲