Bssrrr Ki,lar haftaya bugün nasipse bebeğim kucağımda olucak🥰 çok zor bir hsmilelik geçirdim ve her gece 1 gün daha bitti diye şükrediyordum. Ama artık son 6 🤭🤭 sezeryan doğum olacak bebeğim makat duruş olduğu için. Sezeryan hakkında tavsiyeleriniz varmi ?
tugbadugan0000 eeeqq Bssrrr dogum yaptiktan sonra yarim saatte bi kalk yuru bikac adım at canım uzun sure yatinca ve kalkinca daha çok ağrın oluyo 😊 simdiden gecmis olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 💝
Gulturann Bssrrr ic çamaşırini yuksek bel al canim dikise gelmesin spinal ise kahve ic sonrasında yada bitter çikolata bas agrisi olmamasj icin dut kaynatıp gotur içeresin sut gelmesi icin bol bol yürü sonrasında
Gulsahyayla Bssrrr Ben de çarşamba günü sezaryen olucam aynı şekilde bebeğim ters ve hamileliğim çok zor geçti. Bundan sonrası çok daha güzel olur inşallah hepimiz için 🙏
Sedefege Sade nescafe iç baş ağrısı için. Kayısı hoşafı ve dut kurusunu kaynatıp içtim ben hemen. Çorba yapıp yanıma almadığım için cok pişman oldum aç kaldım gece 1 e kadar siz yanınıza şehriye corbası tarzı bişeyler alın ne olur ne olmaz. Ne kadar canın acırsa acısın yürü refakatçi desteğiyle. Külot bez tarzında hasta bezi çok rahat oluyor. Aklıma gelenler bunlar. Şimdiden hayırlı olsun tatlım