esmerbomba Karantina suresi bittikten sonra tekrar test veremiyoruz 3 gun geçti aradan çok şükür iyiyim hiçbirşeyım yok sizce vırus geçmiş midir?
Minnakhayaller esmerbomba canım ben gebe değilken kendimi iyihissettiğim zaman testi verdim belirtim başladıgından itibaren 8.günümdü pozitif çıkmıştım ama gayet iyyidim yani bence kendini iyi hissediyosan gerisi önemli değil karantina bitince ztn testi almıyolar ben zorla vermiştim
Ezram2121 esmerbomba benim dün akşam testim potitif çıktı ve hiçte halim yok verdiği ilaçlar o kadar ağırki kullanmak istemiyorum 36 haftaliğim bide
Omerhuma esmerbomba kaynanamlar sirayla atlatti ilk kayınpederim oldu o bitti derken kaynanam oldu, o da dun bitti çok şükür, aşili olduklari icin test yapmaya gerek yok demisler aşılı olanlara test yapmıyolrms
Minnakhayaller Fatma-onal bulastırıcılıgı azalıyormuş eşim negatifti 5.gün ondan test için aradılar ama o kendini iyi hissettiği için almadılar aynı odada durabilirsiniz bulasstırma olmuyor denilmişti
esmerbomba Ezram2121 ilaçları kullanmayın korona ilacıysa onlar çok ağır ilaçlar parolla gecırme yı deneyin çok gecmıs olsun
Fatma-onal esmerbomba hamileyim doktorum negatif olduktan sonra gel dedi o yüzden yaptırmak zorundayım dedim yaptılar
Minnakhayaller esmerbomba bize denilen o ama ben yinede bilemiyorum maskesiz durmadım korktum çünkü bu hastalıgın ne olcagı belli değil sen yinede çok dikkat et görüşmen zorunluysa değilse bence bikaç gün daha bekle derim 🌸