0108Bir_Prens_Annesi Merhaba anneler ikili tarama testi normal değerler kaç olmalı bilgi verir misiniz?
Neseeli 0108Bir_Prens_Annesi sonuçlarınız kaç çıktı.. 1:250 ye kadar yüksek risk 1:1000 e kadar orta risk 1:1000 den sonra az riskli
0108Bir_Prens_Annesi @Moonlight1 Nasıl az sürdü kan testi aliolar sonuçlar hemen çıkmıyor size farklı bı sekilde mi yaptılar acaba?
Moonlight1 0108Bir_Prens_Annesi ultrason kısa sürdü ensesine baktı birkaç kere kalp atışını dinledik sonrasında kan aldı
0108Bir_Prens_Annesi @Moonlight1 evet bendede ultrasondn bakıldı ama bişey demedi kan sonuçlarıda bugün çıktı iki hafta sonra randevum merak ettim
Neseeli 0108Bir_Prens_Annesi rapor çıktıysa doktor yorumlamadı mı? Down sendromu T21 kaç Bide 13 18 kaç
0108Bir_Prens_Annesi @Neseeli dün doktora gittim bugün çıktı sonuçlar iki hafta sonra gidicem merak ettim sorayım dedim
Neseeli 0108Bir_Prens_Annesi bunlardan anlamıyorum canım.. raporda down sendromu riski diye bölüm yok mu onun karşısında yazan kaç.. rapor çıkmamış olabilir o zaman..