Benimkisi tüp bebekti ama yine de yazayım. Sonuçta tarihlerim çok net 🙂 Ee transferden sonraki 2-3 günlerde sol kasıkta batmalar oldu. Meğersem embriyonun yerleşmesinden kaynaklı oluyormuş. Adete 1 hafta kala kasık ağrılarım başladı. Ben adet olacağım sandım. Adet tarihim yaklaştıkça ara ara tıpkı adet ağrısının aynıları girdi. Hatta o zamana kadar böyle aşırı progesteron ve östrojen takviyeleri aldığım için göğüslerim çok acıyordu. Ama adet günüm yaklaştıkça ağrım acım gitti göğüslerimde. Bence göğüs hassasiyeti herkeste farklılık gösteriyor bunu kimse baz almamalı. Örneğin benim her adet dönemim geldiğinde deli gibi ağrır acır ama hamilelik olunca zerre ağrı acı olmadı. 🙂 Bunun dışında şöyle söyliyim transferden 12 gün sonra kanda baktıracaktım. Ama 12 gün olmadan yani adet günüm geldiği sıralarda koku hassasiyetim başladı. Bir çok kokudan tiksinmeye başladım. Et soğan sarımsak ve en uzak kokuyu en hafif kokuyu bile alır olmuştum ama ben böyle olduğumu biraz sonradan farkettim pek ihtimal vermediğimden heralde çünkü her gebe gibi şey bulantı uyku hali falan bekliyorum. Ama hiç biri olmadı. Bir de sık tuvalete çıkmaya başlamıştım onu da başlarda anlamadım çok su içtiğim için sanıyordum ama değilmiş 🙈 Sonrasında farklı hiç bir belirtim olmadı valla yani bunlarda belirti gibi bile değil benim gözümde 🙈 normal bir gebelik olsa adetim geçecek falan anca öyle anlardım. Çok farklı yaşıyor herkes ☺️