Gulcingezer Haydi yorumda bulusalm neler yasadiniz belirti olarak 🙏🏻 Kac gun once belirtileriniz basladi ?
Mom545441 Gulcingezer adet belirtisi dışında göğüs ucu çıktı ve ucu ısırılmış gibi acıyordu tabi kesede göremeden sonlandı 🤷🏻♀️
BusAnna34 Gulcingezer canım bende ilk bebeğimi kaybettim 8 haftalıkken ilk gebeliğimdi 😔 kasık ağrım adetime 2 hafta varken başlamıştı ve göğüslerimi asla dokunamıypdum yani bunlardı belirtilerim
benimmdunyamm Gulcingezer adet olacakmısim gibi 15 gün gogusum ağrıdı kasıgım ağrıdı ve gece uyurken sağdan sola dönerken midem bulanıyordu eşime söylüyordum o da gülüyordu doğuracan herhalde diye gerçek oldu 🤣
busberkclk Gulcingezer ben regl tarihime 15 gün varken test yaptım çünkü gören herkes sende bi güzellik var bişey var deyip duruyodu birde kasık ağrım vardı öylesine alıp test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 🤭
SerraveAnnesii Benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu, göğüslerim hassaslaşmıştı ben hatta adet olurum diye düşünüyordum sonra adetime bir gün kala erken gebelik testiyle öğrendim 🤍🙏🏻
Busrademirr SerraveAnnesii Aynı şekilde öğrendim bende bir gün kala kasıklarım ve göğüslerimin ağrısından hissettim 🥰🤍
Sibel44 SerraveAnnesii bende aynı şeyleri yaşadım aklıma bıle gelmedı hamılelık 3 gün gecıktı test yaptım pozitif🥰
sunset_momy Mom545441 yaa çok üzüldüm neden nasıl oluyor keseyi göremeden nasıl sonlandı geçmiş olsun
Gulcingezer Mom545441 gecmis olsun bnde ilk bebegimi kaybettim :( gogsunun ucunda mi agrin vardi heryerinde mi pki ?
boymomyz Mom545441 Benimde kalbi durmuştu kalbi attığını duymuştum 6 . Haftasında canım . Geçmiş olsun rabbim kucağınızı doldursun 🤲🏻
Mom545441 sunset_momy kimyasalmış vücut attı 1 hafta içinde öğrendiğimde betam 41 di düşüşteymiş meğer ben yeni sandım sonra bidaha kan verdim 31 çıktı 0 oldu zaten çok kanamam oldu 9 gün sürdü
Mom545441 Gulcingezer adet yakınkende göğüs ağrısı olur sma bu defa göğüs ucum çıktı ve şişti baya dar bişey giyinemedim dokununca bile ağırıyordu göğüs ucumda ısırılmış gibi acıyordu
sunset_momy Mom545441 Ya belki bende birçok kez kimyasal gebelik geçirmiş olabilirim. 2 yıllık evliyim ilk gebeliğim bu. Bundan önce adetlerim bazı aylar gecikiyordu sonra olduğunda da Parça parça et geliyordu. Erkenden test yapsaydım belki bende de gebelik çıkacaktı. Ama ben adetim 8 veya 10 günü geçmeden test yapmıyordum gebelik çıkmazsa üzülmeyeyim diye.
Gulcingezer BusAnna34 bende 7 haftada kaybetmistm seni cok iyi anliyorm Allah tekrar nasip eder ins 😔 benimde o zaman fenaydi goguslerim smdi biraz mide bulantimla bel agrim var psikolojik mi kestiremiyorm
Gulcingezer Mom545441 benimde ilk gebelikte oyleydi dokunamiyodum ama bi dahakine nasil belirtiler olur kestiremiyorum tbi :(
Gulcingezer benimmdunyamm benimde sabah bulantim basladi biraz belim agriyor ama bilemedim Psikolojk mi diye :(
Gulcingezer busberkclk reg’ye 15 gun kala da baya erkenmiz ben oncekini 9 10 gun once ogrenebilmistm varla yok arasiydi o da
BusAnna34 Gulcingezer amin canım isteyen herkese versin 😊 benimde bu ay kasıklarım adete 15 gün varken aşırı ağrıyodu belim felan ama şimdi geçti bat 4 Şubat bakalım inşallah rabbim tekrar nasip etsin bize de 🤲🏼
Mom545441 Gulcingezer gebelik belirtisi bi fark yok sadece vücut sağlıksız olduğunu fark edip rahme ileti veriyor vücuttan at diye ilahi sistem işte🤷🏻♀️Sizin sonra sağlıklı gebeliğiniz oldu sanırım ?
Mavidunyamm Gulcingezer ilk gebeliğimde mide yanması ve ekşimesi çok yaşadım. Bu hamilelikte de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Bu arada bende 32 haftalık bebeğimi kaybettim 5 ay önce 😔
Gulcingezer Mavidunyamm cok uzuldm basin sagolsun 😞 bende 7 haftalik kaybettim biraz bel agrim mide bulantim var bgun ama bilemiyorm bide yogun akintim var
Smyye1B Gulcingezer Benim mide yanmam çok olmuştu nasıl tabir etsem kabarıyor gibiydi sanki Bi sabah aniden göğsüm el değmeyecek kadar acımıştı o gün saat 3-4 gibi test yaptım pozitifti.
Gulcingezer Smyye1B benim ilk gebelikte de gogus agrimdan anlamistm ama su an oyle bir durum yok bel agrim az mide bulantim akintim var
funnymummy Gulcingezer benim refl dönemi de sadece belim ağrır 1-2 hafta önceden başlar o yüzden hamileliğe dair bir şüphem yoktu öylesine test yaptım şükür pozitifi gördüm isteyen herkese nasip olur inşallah 🙏