Armess_loya Parmağına bıraz buz tut şişliği gitsin sonrada yağ kayıp çıkar olmadı en son kuyumcu çıkartır 🌸
funnymummy momzilla kuyumcu bilezik için ten çorap geçirip öyle çıkarıyor koldan parmak için de olur heralde biraz oynuyorsa deneyin isterseniz
Beno momzilla keser tatlım ama sonradan yine yaptırırsın kesilen yeri annemin de kaldı öyle hemen çıkardılar.
Gulsumelif momzilla parmak bu hale gelmiş yüzük kesilir tabi başka türlü nasıl çıkar ki bütün kayganlastirma yollarını denemişsin ama durma bence böyle kangren olur bide norarmaya baslar
cukulataannesi momzilla ödemi soğuk uygulama azaltırmış. Ben de yeni öğrendim. Elini soğuk suda beklet. Hiç yormadığın bir gün yap bunu. Eller iş yapınca şişiyor. Sonra sabun, yağ gibi şeylerle yüzüğün etrafını yağla. Bi dene bakalım🤷🏻♀️
Nessozz Ayy çok geçmiş olsun kesinlikle acile falan gidin Allah korusun. Ben 16 dan sonra direk çıkardım geceleri şişiyordu ve çok acıtıyordu iyi ki çıkarmışım 😔😔
Morprenses momzilla kuyumcuya git mecbur kesilecek ama git mutlaka Allah korusun kangren olursun. Kimse demedi mi çıkar diye annem beni ilk onun için uyarmıştı yüzüklerini takma diye
Sumiire Morprenses Banada hemşire uyarmıştı acil bişey olur şişer burda birde çıkarmakla uğrasırlar keserler diye bende sadece saat takıyorum şimdi yüzük falan takmıyorum
Aag06 momzilla ayyy merak ettim baya zaman gecmis ustundeb naptiniz cikardinizmi cok feci sismis yaaa mumkun degil cikmaz sizlar bide bu sekilde ayyy cok gecmis olsun icim sizladi valla gorunce
gebe_ebe Bence de kuyumcuya gidin, keser sonra tekrar yapar. Hem acile gidip ardından da tekrar kuyumcuya gitmektense tek iş olur
momzilla Kızlar çok ilgilenmişsiniz çok sağolun 🙏🏻 Kuyumcuya gittik iki yüzüğümü de kestirdik parmağım daha kötü oldu zaten şişliği artmıştı, yeni yüzük aldık artık sağlık olsun 🙏🏻