ceydfg 39+4 te kavuşuyoruz nihayet oğlumla dualarınızı bekleriz 😍38+3 te 3250 dedi kilosu içinde .Sizde durumlar ne ?
Clementinee ceydfg yaaa sağlıkla alın İnşallah kucağınıza 😇 Kendi isteğinizlemi sezaryen olcaksınız😇😇
zynpada ceydfg 39+0 oluyoruz biz de :) 37+6 da 3250 idi minnoşum bakalım nasıl bişey gelecek :) çok heyecanlıyım 😍
SuY ceydfg eveet sağlıkla kucağınıza aldığımızı da görürüz inş ♥️ Benim 38+6 olmuş oluyor o tarih erken mi ki acaba ilk sezeryan 🤔
yigiterenc SuY benim 38+2 oluyor ama 37+0da 3500 çıktı. Doktor sorun olmaz dedi. Valla 1 gün bile dayanmak çok zooor :)
SuY yigiterenc benim kilosu 3100 falan dedi kilosu çok değil o güne kadar 250 gram falan alsa 3350 falan olur bilemedim ya içim rahat değil 😃
yigiterenc SuY az değil bence 3350. Olmadi söyleyin biraz daha bekleyin isterseniz. Bana doktorum 39u fazla geçirmek istemiyoruz kesin sezaryen olacaksa dedi. 39+0a vermek istedi de ben biraz direttim :)
SuY yigiterenc artık zorlanıyorum da doktoruma güveniyorum aslında ama annelik duygusu oluyor sanırım bir yandan da 🥰
RHMYT ceydfg Biz de 38+5 olunca 2 Şubat’a gün aldık. En son 37+0da kontrole gitmiştik. 3300 Gr 49, 7 cm di