Flz Kızlar az önce dışarı cıktım geldim, genelde böyle oluyo yani nedenini anlamıyorum ama yanımdan geçenler ya göbeğime ya yüzüme bakıyolar sanki tek hamile kadın benim, eşim de farketmis durumu neden bakıyorlar acaba😳😳 size de öyle oluyo mu
Gamze612 Flz ben de bakiyorum baskalarina hosuma gidio, ay ne guzel diorum icimden allah saglikla kucagina alsin.. her bakisi kotu algilamayin kizlar, insan merakindna bile bakior bazen
Laayla Flz benim minicik göbeğime bile bakıyolar bebek olduğu anlaşılıyo sanırım ben de bakıyodum çünkü eneem bunun içinde bebiş var modunda🐣🐣
Didemalkanendik Ya sorma vallahi deliriyorum ve söylüyorumda açık açık ne bakıyosun die geçen eşimle çıktık valla hiç gezemeden eve getirdi beni kaldıki darda giymiyorum yani
Rzgr Flz aynen herkes bakıyor hatta karşıdan karşıya geçerken araçlar bazen yol veriyor kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum. 😄
Hatice3 Flz bakıyorlar yaaa fok balığı görmüş gibi göbüşüme dikiyolar gözleri bigün tersledim ben ne bakıyorsunuz hiçmi hamile görmediniz diye eşimde erkeklerin bakmasından çok rahatsız hayvan gibi bakıyorlar diyor gerçektende öyle insanı rahatsız ediyorlar
deletedmom209 Flz bende başka hamile görünce bakıyorum bana da çok bakıyolar bazıları hamile olduğum için bakıyor bazı edep yoksunları hamile olduğum halde başka şekilde bakıyor
YagizAsyaMom Ya arkadan değilde önümden geçenler çok bakıyor buda itici bir durum yani sanki hayatlarında ilk defa hamile görüyorlar yada karaya vurmuş balinaya bakar gibi 🤦♀️ne var yani göbekliysem ne olmuş ben anlamıyorum. 19+2 olduk 17. Haftadan beri karnım çok çıktı sanki doğumuna 2 hafta kalmış gibi ama gayet aktif ve rahat bir günlük hayat sürdürüyorum🤣🤣
Benay Flz Kadınlar genelde şey diye bakıyor ayy bunların yaz başı ateşli geçmiş diye 😂😂😂😂 erkekler neden bakar bilmem birde bazı kadınlar hamile kalamayanlar bakıyor olabilir iç çekiyor da olabilirler keşke benim de olsa diye ama çoğunlukla şey diye bakıyorlar ayyy bu kadın hamile doğumu dert bakması dert falan diye 😂😂😂 ablamda kışın kimi hamile görse kışı boş geçirmemişler der 😂😂😂
Sukranerolkaradag Flz Göbek yapına bakıyorlar sonra yüzüne acaba erkek mi kız mı diye. Yaramış mı yaramamış mı diye😅😅😅 yaşlı teyzeler de eğer göbeğin ön olandaysa bunun utanması yok mu diye bakıyordur aynı şeyleri yaşıyorum burda çünkü 😶
Cgdm-altnkr Bende çok bakardım ama asla kötü niyetle değildi. Ayy ne güzel ya diyip dua ederdim içimden. Çünkü hamile kalamıyordum hele bebeğimi düşürdükten sonra her gördüğüm hamile için ahh bee bende böyle olacaktım derdim. Ama şimdi çok şükür tekrar hamileyim ve ikiz annesi olucam inşallahhh çok şükür 😇🐣🐣💐
edasteff Bazılarına göre hamile kadının sokağa çıkması günahmış bu sebeple bakanlarda var aralarında iyi niyetle özenerek bakanda
Flz Valla insanın iyi niyetli mi kötü niyetli mi olup olmadığını bilmiyoruz ki😳 ben bide okadar fazla bakılmasından rahatsızım yani bakar geçersin ama bi bakışlar var yani sanki tek hamile benim tek hamile olup ta süslenen makyaj yapan benim tek göbüşlü olan benim 😂😂 göbeğime ve yüzüme bakıyorlar uzun uzun yanımdan geçip gidene kadar..hani bana öyle gelseydi neyse derdim de eşim de dedi niye sana bakıyolar diye
deletedmom734 Flz bizim ülkede bir hamileysen iki zenciysen afederseniz ama öküzün trene baktığı gibi bakışlara çokça maruz kalıyorsunuz gayri ihtiyari bakmak çok başka ama gözlerini dikip rahatsız edici bir şekilde bakmak çok çok başka..... görgü yoksunu bu insanlar sanırım göz kaymasını anlarım bende bakardım hamileler sevimli gelirdi ama kimseye karnına karnına rahatsız edecek derece ve süreyle bakmadım 😡
Gozdealpu Bakan çok oluyor ilk defa hamile görmüş gibi. Bazen teyzeler görüp dua ediyordu inşallah sağ salim kucağına alırsın diye.