Meleekk Mihriballim dolapta pırasa var ama yapamıyorum. Doğum yaptım kaldı öyle. Eşim de ymez 🤦🏻♀️😃 afiyet olsun 🥰
Meleekk Meryemce92 ay ne basiti. Yeter o kadar valla 🤭afiyet olsun canım. Valla doğumdan sonra yemek işi sıkıntı oluyo. Ne yesem ne yapsam. Bunu yapsam acaba gaz yapar mı. Kabızlık yapar mı 🤭😂 tadını çıkar şimdi. 😃
Meryemce92 Meleekk Sağol canım sizede 🥰 ben buzluğa stok yaptım 😂 içli köfte, sigra böreği, mantı, közlenmiş patlıcan, közlenmiş kırmızı biber i, nohut, fasulye falan 😂
kbrkrblt16 Yoğurt çorbası Mantar sote ve bulgur pilavı yaptım bugün bitti kalmadı 🥰 şimdi bende yarına düşünüyorum 😁
Meleekk kbrkrblt16 bitmeyen dert. Yemek ne yapsak 🤔🤦🏻♀️ yeter yahu birazda eşler yapsın 😬 afiyet olsun 🥰❤️
Melekarzu Ben de köfte, granitürlü Pirinç pilavı, havuç tarator yaptım. En pratik menüm bu. Köfteyi kıyma aldığımda yapıp buzluğa atıyorum. İhtiyacım olduğu zaman çıkarıyorum. Tavada Izgara gibi veya Fırında Patatesli hafif Salçalı sulu yemek şeklinde yapıyorum çok pratik oluyor 😊
Meleekk Meryemce92 içli köfte, nohut, fasulye bunlar gaz yapar. Sen yiyemiyceksin ama 🤭😃 bende koymuştum fasulye felan. Gaz yaptığını duyunca doğum yapmadan bitirdim 😂🤭
kbrkrblt16 Meleekk kesinlikle yemek yapmayı seviyorum ama her gün ne yapcam düşüncesi beni boğuyor 🤦♀️🤣 teşekkür ederm sizede afiyet olsun 😋
Bilgenursblog Meleekk kızlaarrr yemek konusu açılmışken instagramda her gün yemek ve tatlı tarifleri paylaştığım sayfam var.bilgenursblog takip ederseniz çok mutlu olurum.5,5 aylık hamileyim işten çıkarıldım buna başladım destek olursanız çok sevinirim 🥰