Meleekk Yemek postu açılmıo Kaç gündür 😃 benimde aklıma bişey gelmio. Makarna yapıcam bide çorba. 15 günlük taze anneyim 🤭 pratik şeyler yapan var mı?? Bide tarhana çorbası gaz yapar mı 🤔 sezeryan oldum da. Biraz evham yapıyorum o gaz yapar mı bu gaz yapar mı diye 😬🤭
Selin12- Meleekk Tarhana çorbası gaz yapmaz yanliz sana tavsiyem bütün yemeklerinin içine kimyon koy gaz problemi ortadan kalkar
MerveeD dddy Bende şimdi getirden söyledim 4 gundur mide yanmam var cok halsızım tadım tuzum yok bende hazır mantı yapacagım🤗
Cemile24 Selin12- şu mesajı görünce aydınlanmış gibi oldum ne zamandır düşünüyordum ilk bebeğimde gaza en iyi gelen şeyi bulmuştum neydi diye 😀 Allah razı olsun valla hatırlattınız
asellmom Meleekk buzluktan haşlanmış fasulye çıkardım üşengeçliğim geçerse yapıcam geçmesse menüde ben varım yine kocamın işine gelirse 🤰💃
Deletedmom73711 Meleekk Bugün menüde balık var ama evde kendim yapmıyorum, güvendiğimiz taze yapan bir balıkçıda pişirttiriyoruz. Yanına salata, turp, meze, yeşillik yeter.🐟🥗 Canım bir de bol soslu ıslak kek istiyor ama çok zor geliyor yapması.🙊🤷🏻♀️
Meleekk Deletedmom73711 oh ne güzel afiyet olsun 🥰 bende kek istiyorum ne zamandır ama üşengeçlikten yapmıyorum 😂😂 şimdi bebe de var wc ye bile koşa koşa gidip geliyorum 🤭😂
_Lavinya Meleekk Yemek postlarini sırf canim çeksin de yapıyım diye okuyorum 😅 hahahah🤪 Ben de kuru fasulye pilav ayran yaptım şu an. Yanına da turşu koyarım yeter zannımca 🤭
Deletedmom73711 _Lavinya Balık çok severim ama evde pişince çıkan koku için aynısını söyleyemem.🙊 Teşekkür ederimm, size de afiyet olsun.❤️
_Lavinya Meliha__ Afiyet olsun ☺️ ayranı hemen kavanozda yaptım. Turşuyu da kendim için koyuyorum 😅 acı biber turşusu çekiyor canım sürekli 🤭 Afiyet olsun 🌺
Nessozz Meleekk perşembe akşamları kayınvalidemde balık olur çorba salata yapar misss gibi sağolsun. Her perşembe burdayız genelde 😂😂😂