ikimelekannesii22 Adetim gecikeli 2 hafta oldu. 1 hafta geciktiğinde kan verdim cıkmamıştı hala adette olmadım geç döllenme olabilir mi ? Bebek yoksa neden adet olmuyorum şaşırdım kaldım 🤦🏼♀️
Lulikli ikimelekannesii22 direkt kan ver tekrar canım varsa çıkacaktır. Yoksa stresten ya da başka bir şeyden olmamıştır. Ben ilk karar verdiğimde stresten 1 ay adet olmamıştım 🤦🏼♀️
Gizmo55 ikimelekannesii22 canım benimde 1 hafta geciktiğinde kan verdim çıkmadı adette olmadım senin son durumun ne ?
ikimelekannesii22 Lulikli stresten mi bilmiyorumki ilk kez böyle oldu ya bir kaç gün daha geçsin doktora gitmeyi düşünüyorum
Hilal2266 Adetim 10 gün gecikince kan da çıkmamıştı 17 gün geciktikten sonra çıktı geç döllenme denildi bana kan verin baya geçmiş üzerinden inşaallah gönlünüze göre olur
Gizmo55 Hilal2266 belirtileriniz varmıydı peki 1 hafta gecikmede kan verdim çıkmadı ve adet olmadım hala 🤷🏼♀️
ikimelekannesii22 Gizmo55 2 hafta geçti kan verdim yine cıkmadı adette olmadım napcam bilmiyorum🤷🏼♀️
Gizmo55 ikimelekannesii22 ay ne bu yaşadığımız ya geç döllenme yaşayanda çokmuş gecikme yaşayıp çok geç öğrenenlerde varmış hamileliğini doktora gitsek söktürücü vericrk napıcaz ya 🤷🏼♀️
ikimelekannesii22 Gizmo55 zannetmiyorum bebek oldugunu olsa cıkardı 2 kere kan verdim 🤦🏼♀️ Beklicem adet olmayı sende bekle napalım bu ay böyle oldu 😒
Gizmo55 ikimelekannesii22 bekliyelim bakalım hayırlısı olsun napalım canım stres oldum ama yalan yok 🙄
ikimelekannesii22 Gizmo55 ahh bende canım aşırı stres yaptım 🤦🏼♀️ Kaç aydır uğrasıyosun gebelik için
Gizmo55 ikimelekannesii22 canım ilk denemeydi o yüzden bu kadar taktım kafaya nolcak niye kasıklarım ağrıyo niye gecikti fln diye 🙄senin ne kadar oldu