Fkurt Leyla13 benim ilk doktorum oydu çok tatlı bı kadın ama mesela bende gebelik öncesi şeker ve tiroid vardı bunlarla hiç ilgilenmedi ve sada hastanesi daha çok sezeryana yönlendiriyor ve mesela can hastanesiyle nerdeyse aynı fiyatları var aşırı kalabalık olabilir madem o kadar para veriyorum en azından biraz daha iyi olsun dedik bide benim tsh falan yükselip ilgilenmeyi ve tuzu biberi oldu
Leyla13 Fkurt yaa bendede TSH var ilgilenmiyor sadece endokrin bölümüne git dedi o kadar benden hiç tahlil istemedi sende durum ne şuan TSH doğum yaptın mı bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir ben çok fazla takıyorum kafama ya bişey olursa diye ☹️
Hanife_ BerkAlp 2. sezaryenımi oldum canım ilkini başka bir ilde olmuştum çok güzel geçmişti o yüzden bu ameliyatıma da rahat girdim sabah hazırladılar ameliyata aldılar ameliyat başlamadan bilgilendirmeleri ilgileri de güzeldi anestezi uzmanı iğneyi yaptı zaten sorun orda bebek doğduktan sonra dikilrken sona doğru uyusuklugum geçmeye başladı sol ayağımı oynatyordum hem korktum hem son 15 dkkasini gözyaşı içinde bitirdim bı yandan anestezi uzmanı sen yine de ayağını çok oynatma diyordu damardan ağrı kesici veriyordu ama ne fayda sona doğru çok acı ağrı çektim ben böyle bişey görmedim ilk ameliyatımda girdim çıktım hiç bişey anlamamıştım bunda beni bütün cekistirmelerini organları içime sokmalarını da hissettim her harekette göğsüme doğru bı sıkışma geldi tanı herkesin böyle olmaz ama hala travması var nasıl benim başıma geldi ameliyattan sonra sedyeyle odaya geldiğimde ayaklarımı totomu kaydırarak yatağa geçtim normalde 2-3 saate kadar ayaklarımı hissetmezdim bile
BerkAlp Hanife_ Ayy inanmıyorum ya ben okurken şok oldum canım seni düşünemiyorum bile çok çok geçmiş olsun. Hangi doktor girdi ameliyatına? Benim de ikinci olucak hissettiklerinin hiç birini ben de yaşamadım ilkinde. Pelte gibiydim sadece sallandığımı hissetmiştim yataga yatırılırken o kadar. Anestezinın dozunj ayarlayamayacak kadar tecrübesiz mi bu ekip tıp fakültesi olucak bir de yazıklar olsun
Fkurt Leyla13 benim düşüktü zaten ilaç kullanıyordum ama hiç tahlil falan istemedi devlette gittiğim başka doktor vardı o söyledi hemej dahiliye git diye çünkü tansiyonumda yükseliyordu doğum sonuna kadar ilaç kullanicam şuan yeterince düşük 19. Haftadayim kesinlikle ihmal etme bebeğe çok etki ediyormuş hem hamileyken hemde sonraki yaşantısında onda olabiliyormus
Hanife_ BerkAlp Dr un ismini bilmiyorum canım o gün ameliyathane ekibinde kim varsa o yapyor ameliyatı poliklinikteki Dr lar değil Dr dan yana sıkıntım yok 4. günüm dikis yerlerim çok iyi oturup kalkabiliyorum eğiliyorum rahatça ama dediğim gibi anestezi konusunda böyle bı şansızlık yaşadım
tucee-98 Karataş hastanesi Fatih bey 💓 Gebe kalmadan önce İrfan Bey’e gidiyordum kistim için. Kontrollerini birlikte yapıyorduk. İrfan bey’den memnundum. Arkadaşım Fatih beyi tavsiye etti. Beni çok rahatlatıyor, şuan her şey yolunda çok şükür 🙏🏻
Ayzen91 semakulekci ben de egepole gıdıyorum memnun musunuz doktorunuzdan acaba bır de en merak ettıgım konu oZel telefon numarasını verdı mı ben bu konuya bıraz takıgım cunku arkadasım ılk gebelıgının basında kontrol amaclı cem beye gıdıyor egepolde anında ıstemeden telefonu yazıp vermıs 35+4 um dılek hanıma sadece operatorlerle ulasabılıyorum o da mesaı saatlerı ıcınde 🤦🏼♀️ Yanı hastaneyle alakalı degıl de drla alakalı bı durum bu sızın drunuZu da merak ettım acıkcası 🙏🏻
BerkAlp Hanife_ Anladım canım çok geçmiş olsun. Doğumu orada yapmayı planladığım için ürktüm açıkcası. Devam etmeye cesaret edemem sanırım bunu duyduktan sonra çok zor yani yaşadıkların
Clk56 Sinemhanumay memnundum ama 24 de gittiğimde ultrasonda 2 dk bakti ben orda fark etmedim kalkıp toplandım çıkınca eşim bizden önce girenler baya duruyor neden 2 dk bakti filan dedi kafama takıldı bakalim bu sefer gidince de 2 dk bakarsa degistircem devlet hastanesine giden arkadaşıma bile 10 dk bakılıyormus insan sonuçta daha fazla görmek istiyor
Sinemhanumay Clk56 Bende yaşadım bınu 2kere.Eşim işten çıkıp gelecekti bu kadar bekletemem dedi oysa 2 dk bile sürmedi park yeri bulamamıştı.Birde takip ve sormadan bilgi alma konusunda rahatsızım açıkçası.Bilmem yada yapmam gereken şeyleri hep ben araştırıyorum.Ceren hanım da öyle mi diye merak ettim açıkçası.İlk gebeliğim .Doktor konusunda çok kararsızım🤦♀️
Hanife_ BerkAlp yani bnde iyi bı doğum hikâyesi anlatmak isterdim kimseyi de etkilemek istemem böyle geçti ne yazık ki
SelinHalistoprak Adeka Avrupa cerrahi tıp merkezi özlem tatlı doktorum ha sağlık ocağına gitmisim ha o 🤷🏻♀️ 31+3 ve bu haftaya nasıl geldiğimi anlamadım aklıma oturmayan çok şey var evde bebeğimde farklı şeyler hissettiğimde numarası olmadığı için arayıp danışamıyorum bile İzmir’li olmadığım için doktorlarıda tanımıyorum karabağlarda olduğum için çok seçeneğimde yok yardımcı olacak biride yok doktor değiştireceğim inşallah iyi bir doktor bulurum
Derya3535 SelinHalistoprak ege yaşamdaki doktorlarda çok ilgililer. Neslihan hanım var. Ben ilk hastalarda ona gidiyodum gayet memnundum
Ymn3535 SelinHalistoprak merhaba bende karabağlarda oturuyorum ve evet avrupa tıp sağlık ocağından bi tık gelişmiş malesef. Eğer isterseniz doktorumu önerebilirim şerife dikayak kendisinden çok memnunum tüp bebekle hamile kaldım sayesinde ve takibimide kendisi yapıyo şuan isterseniz bi araştırın 😊