Gltsrmys Ayseacibuca bugün ben de bunu yaşadım 33 haftalık hamileyim geçen haftaya göre hiç kilo almamış.doktor cihazdan kaynaklı dedi Ama geçen hafta ölçüm yaptığı cihazla aynıydı bugünku
FusunF Ayseacibuca bebekler 32-36.haftada kilo alırmış son haftalar pek almıyormuş bende bugün gittiğimde az almıştı sordum öyle söyledi
LadyMama Ayseacibuca bende 38+4 ama 36 haftalık görünüyor 36 haftalık iken 35 haftalık görünüyordu kilosu 2900 den biraz fazla gittikçe fark açılıyor haftasıyla doktorum çok iyi bu önemli değil diyor ama insan buruk kalıyo kafasına takıyor
Ayseacibuca FusunF sizin kaç haftalık bizim son hafta 50 gr bile almamış minyon olacak dedi insanın morali bozuluyor 🥺🥺
Kubos01 Ayseacibuca gebeliğim boyunca minicik minyon bebek olacak dedi doktorlar şekerden dolayı 34 haftalık doğum yaptım 47 cm 2400 grdı şuan 3 yaşında 1 mt geçti 15 kilo maşallah sırık gibi hemen uzuyor kıyafet yetişemiyoruz 🙈üzmeyin tadını çıkarın
Ayseacibuca Gltsrmys cihazdan kaynaklı ise önümüzde ki haftalarda belli olur Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻inşallah bir sorun yoktur güzel düşünelim 🙏🏻💓
Ayseacibuca FusunF inşallah teşekkür ederim 🙏🏻💓 37+1 de 3060dı 37+3 şuan 3090 🥺 karın çevresi 35+5 gösteriyor
snhstn Ayseacibuca cevap vermişsin. Kuzum benim benimki 36 dan 39 a kadar çok az aldı ve en son 2730 doğdu. Ama aşırı sağlıklı bir bebeğim var çok şükür. Sadece hala biraz kilosal anlamda zayıf ama olsun zayıf bebek sağlıksız diye bi durum yok o yüzden asla canını sıkma ❤️ önemli olan ikinizinde sağlıklı olmanız 🥰
Aylinulu Ayseacibuca kilosu gayet iyi bizim 37+5te 2750ydi. Suyunuz azaliyor olabilir mi acaba dogum yaklasti demek kki sizin
Ahlahanim Kızlar tansiyondan dolayı almıyor benim bebeğim mesela kontrol ettirdiniz mi yükselme oluyor mu?
ipektoss Ahlahanim tansiyonunuz kaç çıkıyor mesela? Benim hamileliğimde 10-6 , 9-6, 9-5 çıkıyordu hep. 37+5 hamileyim 2 haftadır bebeğimin karın çevresi geriden geliyor tansiyonum 12-8 çıkıyor acaba o mu etkiliyor diyorum da.
Ayseacibuca LadyMama doktor amniyon sıvısında azalma olmadığı sürece gelişim geriliği diyemeyiz dedi ama dediğiniz gibi iki hafta geriden gelince kilo almayınca üzülüyor insan 🥺 siz de beslenmenize biraz daha dikkat edin sağlıkla kucaklarımıza alalım imşallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Filizsaracc LadyMama hiiç kafanıza takmayın ben 2800 doğmuşum 3-5 kilo doğan birçok insandan elhamdülillah daha sağlıklıyım dirençliyim, inşaAllah sizin çocuğunzda sağlıklı olsun yeter
ZZeynepP1903 Bende aynıyım canım ya 37+5 ken gittigimde 3260 gramdı bebegim bugün 38+5 ken gittim 3300 cıktı doktora sordugumda oda bıse demedi tam olarak nasıl olur dedim bu kadar az alması ya ölçümlerde sıkıntı var büyüdügü için diye tahmin ediyorum 🤷🏻♀️
Ayseacibuca ZZeynepP1903 sağlıklı olsunlar sağlıkla kucaklarımıza alalım da inşallah 😢 kiloya takılmıycam 🤦🏻♀️
Ahlahanim ipektoss benimde durumum aynı. Normalde 9/5 10/6 ama 33den beridir 12/8 doktor dikkat edelşm gebelşk zehirlenmesi olabilir dedi. 33.haftsnan beri bebeğim sadece 100 gr aldı. Sabah aksam tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğin plesantasında kreclenme olmuş. Yaşlanma da diyorlar. Doktor sezeryan kararı aldı pazartesi ameliyat olacağım inşallah. 37+6 oluyor o zaman. Ben senin gibi hastaları 35den sonra alıyorum dedi. Bence doktorunuza görünün bebişiniz için iyi okan olur inşallah 🌼
ipektoss Ahlahanim çok teşekkür ederim ayrıntılı yazdığınız için, çok geçmiş olsun size de sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏🏻 Haftaya hazırlıklı gel dedi bana da muhtemelen alacak sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz