Ikigozumuncicegiii Bugün birinden duydum kasık ağrısı vardı aile hekimine gittim kalp atışı na baktılar dedi Aile hekimliğinde ultrason cihazı oluyor mu Bakıyorlar mi her yerde böyle Öyleyse bende baktircam da 🙈
Deletedmom73711 Ikigozumuncicegiii Ultrason değilde sadece kalp atışı dinlemek için cihazlar bulunuyor küçüklerden.🥰
Ipekkarakus0 Ikigozumuncicegiii benim bugün izlem vardı ultrason felan yoktu valla Ben de burda gördükçe şaşırıyorum 🤷♀️
Ikigozumuncicegiii Deletedmom73711 Ayyy o bile olsa yeter bana Dr um epey uzakta bizim yumurcak ta pek sessiz insan endişe ediyor 🤗
melekimserra Ipekkarakus0 ultrason yok el duplörü var onunla kalp atışına bakıyorlar sorun belki vardır sizde de genelde oluyor
Mervekrmn @Ikigozumuncicegiii ben tetenoz asısı olmaya gıttıgım gun mınık bı aletlerı var sadece kalp atısı duyuluyor banada dınletmıslerdı gıdıp baktırabılırsınız 😊
Ikigozumuncicegiii Gulsurmeli O da kalp atışı dinledim dedi de ben ultrason diye düşündüm .o bile iyi ki bence
Lulikli Ikigozumuncicegiii belli bi haftadan önce dinlemiyorlar canım. Ben 21de söylediğimde daha erken demişlerdi ilk 24te dinlediler ben kontrolde dinlettim hususi gidip dinlemelerini istemedim bu arada 😊
Gulsurmeli Ikigozumuncicegiii Tabii çok iyi hatta forumda görmüştüm bebiş hareket etmemiş hemen sağlık ocağına gidip dinlemişti bir anne 🥰
Lulikli Ikigozumuncicegiii onu bilmiyorum canım bizim burdaki cihaz kalü beladan kalma 24 haftalığı bile zar zor algıladı da duydu 🤣🤣 O seni daha da tedirgin edebilir eskiyse cihaz ama bi şansını dene
Damlatuurgut Ikigozumuncicegiii bizimkinde sadece kalp atışını duyulabileceğimiz bir alet var monitörlü değil yani
melekimserra Ipekkarakus0 valla ben Erzurum da bi ilçede yaşıyorum gittim dedim bebeğimin kalp atışını dinleyebilir miyim o da tabi dedi demeseydim hiç teklif etmiyor yanlız genelde 18 den sonra dinliyorlar daha öncesinde duyulmayabilir panik olmayın sakın