Karelinannesi Isinden dolayı yanınızda olamıyor üzülmeyin, biz her ultrasona eşimle gidiyoruz her ultrasonu videoaya aliylruz hem hatira kaliyor,ikili tarama haftasında ailemizde bize eşlik etti hep beraber gittik gördük kızımızı, eşim 8 7 şeklinde gündüz çalışıyor bir firmada laboratuvarda şef yardimcisi, sefiyle birlikte çalışıyorlar ctsileri genelde kontrolümüz ctsi 2 ye kadar çalışıyor pazarsa 1 2 saat gidiyorlar kontrol amaclı sorumlu oldukları için mesela cumartesi kobtrollerimiz olunca eşim firmaya gitmiyor kontrolümüz olduğunu biliyorlar izninden ya da gününden kesilmiyor seride anlayışlı bu konuda, pazarlarda 1 2 saat kontrol amaclı gittikleri için o şekilde gun de tamamlanıyor, hafta ici 1 2 kez gittik bu çarşamba gittik firma kapalıydı elektrk kesintisi vardı normalde ctsi kontrolümüzdu çarşambaya aldık esikde evdeydi o şekilde.gittik genelde beraber gidiyoruz mesela kan uyuşmazlığı aşısı olduğu hafta kontrole beraber gittik asi için 3 gün sonra hafta ici kendim gittim asi için izin almasına gerek yok zaten 5 10 dk sürüyor hallettm geldim sonra telefonda görüştük, eşimin çalıştığı firma da bu tür şeyler sorun olmuyor birbirini idare ediyorlar, hatta simdi den doğum için eşinin yanında durabilirsin diyorlar şuan 35+2yiz kızımla, mesela 5 gün babalık iznini kullanıcak sonra firmaya dönücek izinleri var ama 20 gün annem yanımda olucak sonrasında 40 ima kadar yine yanımda insan olucak eşim de sonrasında alırım izin dedi evde insan olucak ileride sağlıkla ilgli bisey olur o zamanda alırım dedi biz bu şekilde ilerliyoruz her kesin farklı olabilir tabi