miraninannesii Kızlar bugün 11+0 olduk geçen hafta da lekelenmem kanamam olmusdu kesilmisdi bugün tekrar başladı acaba bı sakıncası varmı akşam doktora gidicem benim gbi olan varmı aranzda😔
Nur009 miraninannesii evet 6 haftalıkken benim de kanamam olmuştu kahve gibiydi daha sonra kırmızıya dönmüştü çok korkmuştum hastaneye gidin lütfen doktor bana düşük riskimin olduğunu söyleyip yatış vermişti. İhmal etmeyin derim hastaneye acile gidin umarım normal bi kanamadır 🙏
miraninannesii Nur009 geçen haftada aynı şekilde olmusdu doktor bir sıkıntı yok demsdi bugün tekrar başlayınca çok korktum birazdan gidicem hastanrye
miraninannesii Nur009 gittim canım çok şükür benim yaramaz fildir fildir hareket ediyordu çok şükür bir şey ckmadi kese etrafında falan temizdi ama kndi doktoruma gidicegim bide
Nur009 miraninannesii yaa çok mutlu oldum ❤️🥰 gidin tabi içiniz rahat eder. Çok sevindim sağlıcakla gelsin yavrucak 😍
miraninannesii Nur009 sağol canım Allah razı olsun rabbim sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️