momofkaan Merhaba, 20 haftalık hamileyim. Tombositlerim düşük. Hamilelik öncesinde de düşüktü ama hamilelikle birlikte düşüş devam ediyor. Bu sorunu yaşayıp sıkıntısız doğum yapan var mı?
EsengulC momofkaan 29.jaftam benim de düşüşte doktorum 100ün aştına düşerse burd doğuma kabul edemem devlet Hastanesi’ne gitmen gerekir dedi inşallah düşmez . Yapacak biley de yokmuş.ilaç givi yiyecek gibi sadece bekliyoruz umarım düşmez her kontrolden önce tam kan sayımı veriyorum kontrol ediyo hematoloji bölümüne gönderdi ordaki doktor da 100ün altına düşmeden tedavi vermiyomuş boşa gittim
Marstabiyolcu EsengulC covid aşısı ve corona geçirmekte trombositleri düşürüyor lütfen buna da dikkat edin umarım bi sorun yaşamadan sağlıkla kavhşursunuz bebişlerinize ❤️
momofkaan EsengulC benim en son bu ayın 10unda 95 çıktı muhtemelen medipol megada doğum yapıcam siz nerede doğum yapacaksınız
momofkaan Marstabiyolcu aşı olduktan 2 gün sonra pozitif çıktım geçtiğimiz ay onlarda etkilemiş olabilir de benim bu durumum ergenliğimdem beri problem malesef :/ teşekkür ederim 💗
EsengulC momofkaan kartal vera hastanesi şuan orda takipteyim trombosit düşüklüğü kanamanın durmamasına sebep oluyormuş o yüzden doktorum bu iekilde söledi trombosit her hastanede bulunmuyomuş bulmak da zor oluyor dedi bakalım
momofkaan EsengulC evet kan rezervi bulunan hastaneler olması gerekiyor her hangi bir komplikasyona karşı
EsengulC momofkaan Doktorum da böle açıkladı ama bilemiyorum saklanamıyor falan dedi o yüzden burda doğuma alamam çok düşerse diyo ama ben devlette yapmak istemiyorum çünkü bana önerdiği hastaneye gittim doktorlar çok ilgisiz ağızlarından laf almak imkansız konuşmaya üşeniyolar nasıl olcak bilmiyorum
momofkaan EsengulC medipol acıbadem memorial gibi büyük hastanelere bi bakın karşıda neler var bilmiyorum tam olarak.. Benim kan grubum 0negatif yakınlarıma önceden haber vermeyi düşünüyorum ki ihtiyaç olursa diye
EsengulC momofkaan Burda da var medipol falan ama çok uçuk fiyatları mamorial de aynı şekilde 4 sene önce normal doğum için 10bn demişlerdi şimdi kaç olmuştur Allah bilir. Bi de bu doktorumuda seviyorum çok tatlı bi.kafın başka dpktor da kabulmeder mi 30.haftadan sonra bilmiyorum