Ayco Kızlar ben yine düstüm bisiklet carptı hafif carptı dizlerimin üsyüne düstüm karnım deymedi bebşim hareket etti bişey olmaz diymi kzlar
Dyg34 Ayco sıvı koruyor diyorlar ama yine de biz ne desek boş biliyorsun yanlış yönlendirme çok tehlikeli için rahat etmezse git bi olmadı
deletedmom6295 Ayco siz de benim gibi sakındıkça başına bişey gelenlerdensiniz sanırım. asansöre binerim asansör arızalanır. yolda yürürüm köpek ayağıma dalar falan. eşim artık evden çıkartmayacağım seni çocuk içerde adrenalin patlaması yaşıyor diyor
suca Ayco pendik kaynarcada oturuyordum önceden marmara egitim arastirmaya gidebilirsin orda kadin dogum acil var. acildeki normal doktor mu yonlendiriyo yoksa direkt ona gidebiliyor musun bilgim yok ama kadin dogum acil var
Ayco Dyg34 karnımın üstüne düşmedim allhran dizlerimin üstune düştum bu üçüncü düşüsüm nazar var bnde kesin kanamam yok bebiş harek ediyor gitsemmi bilemedim şuan iyiim ama
Dyg34 Ayco allahtan bebek hareket etcek aydasında için daha rahat eder o durumda canım dikkat et aman ya şu da bir gercek hamileye acayip nazar olur bi oku yada okut kendını
Kbrsoy Bebeğin hareket ediyorsa iyidir canım iyi düşün iyi olsun ama için rahat etmicekse gitmende fayda var. Geçmiş olsun ben de korkuyorum düşmekten vs😣
Ayco Kbrsoy haret ediyo cnm ama insan korkuyo valla ya şok geçirdim korkudan ama şuanda biraz daha iyiyim dikkat etsekde oluyo işte kaza Allh korusun bizleri dua edin canım yinede buna ihtiyacım var.
Pink05 Ayco oraları hic bilmiyorum canım ya bu tarafta esenler kadın doğum ve çocuk var orda kesin vardır ama bi git sen yinede istersen en azından için rahat etsin ben çok pirpirikliyim bu konuda
deletedmom213 Ayco ersoy kurtköye yada emseye gidin. Acilden sskndan giriş yapınca çok bişe almıolar. İkisinin dr lar da çok iyi
Ayco deletedmom6295 sormayın ya aynn bi sag saglim doyursaydık gebelikten önce hiç düşmemiştim gebe kaldım hep düşüyorum nekdrda dikkat etsek oluyo rabbim korusun neyse haxırlanıp gidiyim dktora içim rahat etsin
deletedmom213 Ayco 30 maksimum 40. Onu bile almayabilirler hani en yüksekten salladım. Geçen bi arkadasımı pendikte işte götürdük serum verdiler 3 tl karşılığında 🤗 başka bişe vermedi 😅
Dyg34 Ayco canım ben tuzlada oturuyordum tuzla devlet kadındogum yok bildigim kadarıyla seni kartala gönderir o yuzden 2 kere gel git yapma yada özel git ssk varsa çok bişe almıyorlar