Aras_Barlas_Nurum Damla_hafsa89 kaşar peyniri muz süt kilo yapıyor diyorlar ben diyet yaptigim icin sadece kaşar peyniri tüketebiliyorum ona ragmen gayet iyi dedi dr’um
Ecekadir busrafsar şuan bakıyorum da yani 16 17 haftalıktakilerin kilosu sizin bebişin kilolarında bence benim bebiş biraz erken hızlı kilo almaya başladımı diye düşünüyorum
Glsmalm beren1901 merhaba şeker var mi sizde acaba benimde bugün kontrolüm vardı 31 haftalık 2.400 gram çok fazla dedi sizce fazla mı
Ecekadir busrafsar tabi bi anda kilo alcaklar sağlıklı beslenirsek ben maselef okadar yemediğim halde kilo alıyorum hep böyleydi bende 😂
Sindamek En minik benimki sanırım,😔 31+4 bugün kontrol vardı 1500 gr dedi.. Ne yersem yiyeyim az kilo alıyor ben 58 ile hamşle kaldım 60 anca oldum 🤷♀️
Yagmurbebek Sindamek benmde seninki gibi 31+4 gibi gitmistm 1500 gram çıktı. Ben çok kilo aldm ama bebiş zayıf bence. Burda bakiyorm 1800!/den aşağı yok :). Doktora sorunca bsy olmz diyo
seon90 Sindamek canm çoğu bebeklerin gelişimi genetiğe bağlıdır.sıkma canını sağlığu yerinde olsun yeter doğduktan sonra zaten kilo alıyorlar
Serrenn Sindamek benim de 35+1 de 2100 gr çıktı. Düşük çıktı, nst takibi istedi. Minyon olcak dedi 🥺 olumsuz bir şey demedi ama yüne insan üzülüyo. Kuzu eti, bol yeşillik ve kuruyemiş ye dedi