haticerabia45 Kızlar 14 haftalık hamileyim sürekli yorgun bitkin hissediyorum kendimi hiç bir iş yapasim gelmiyo nedendir ne zaman geçer tavsiyesi olan var mı 🥺🥺
Asel2520 haticerabia45 al benden de o kadar valla ben bütün temizliğimi sürekli yapardım şimdi yarım yamalak olduğu kadar diyorum
FKHA haticerabia45 ben aynı durumdayım 11. Haftadayım 3 aydan sonrw geçer dediler ama öyle olmuyor mu 😞 hiç bitmeyecek gibi kafamı kaldıramıyorum
ilkgebelikk haticerabia45 bende 9 haftalık hamileyim bende de durum aynı hep yorgun,bitkinim. Bide sürekli hasta oluyorum gripi bir türlü atlatamıyorum 😞
haticerabia45 Asel2520 bütün gün uyusam yada uzanıp dursam bana mısın demicem resmen o derece 😔vitaminlerimide alıyorum ev yemek temizlik herşey olduğu kadar yapmıyorum bile 🥺
Gamze__79 Asel2520 ben artık yapmıyorum canımızdan önemli mi evı topluyorum bulaşık çamasır felan sadece bazen canım isterse sil süpür yapıyorum
Asel2520 haticerabia45 bende sürekli uzanmak dinlenmek istiyorum ama küçük kızım var ne mümkün elimden geldiğinde
haticerabia45 Gamze__79 sürekli uzanıp durunca da kendimi suçlu gibi hissediyorum 🙈🤦🏻♀️çocuklarım var çünkü ilgilenemiyormusum gibi geliyor
FKHA haticerabia45 bende 1 haftaya geçer diye bekliyorum ama geçmiyormuş demek bilmiyorum böyle nolcak🤦🏻♀️
haticerabia45 ilkgebelikk bende Ekim ayinda kovid geçirmiştim hala koku alamiyorum yediğim içtiğim herşey ayniyms gibi lezzeti kokusu 🥺şükür biraz biraz geçiyor artık
Yanne haticerabia45 bende 14 haftalığım canım diğer haftalara göre biraz daha iyiyim ama sürekli yatsam yatarım yani enerjim bir geliyor bir gidiyor tuhaf 🥲
haticerabia45 Yanne dün kendimi biraz enerjik hissettim o hisle hemen evi dip bucak temizledim yemeklerimi yaptım kendimi resmen çok mutlu hissettim ama bugün aşırı halsizim su bile içmeye üşeniyorum
haticerabia45 Maviko doktorum kannikaci verdi içerisinde B12 de var dedi ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum
Asellinannesi0 haticerabia45 bende 1 haftadır hep erteliyorum vicdan azabı çekiyorum hep evi toplamayı yapabilsem işler bu kadar yıkılmaz bugün sabahtan başlasam otura otura şükür yapabildim Bende 14 haftaligim bıkmış halde yapıyorum valla iki kişiyiz ev çok batmıyor ama yapmayınca da kötü hissediyorum
haticerabia45 Asellinannesi0 kendimizi yormamak en iyisi ben bunu anladım birden gaza gelip tüm evi derleyip toplayım demenin acısını üç gündür çekiyorum 🥺şimdi hepten vicdan azabı duyuyorum ne eşime ne çocuklarıma bir yararım yok açlık bulantı desen cabası..
haticerabia45 Asel2520 benimkiler biraz büyük Allah’tan iki oğlum bir kızım var oğlanlar 12 yaşında kız 6 yaşında
Sineemiis haticerabia45 bana birden halsizlik çöküyor kafamı nereye koyacağımı şaşırıyorum tansiyonu ölçüyorum oda normal çıkıyor ama kafam uçuyor sanki🥴
haticerabia45 Sineemiis benimde öyle canım tüm gece wcye taşınıyorum zaten sürekli çiş sorunuyla 🙂 gün içerisinde de sersem gibi oluyorum
L_51 İkinci gebeligim su an basında bende aynıydım tam 3 4ay çektim ondan sonra toplamaya başladım kendimi😪