Sinemd4 Merhabalar, Gebeliğimde herşey yolunda derken 27. Haftada başlayan mide yanmaları ve korkunç kabızlık ile başım dertte anneler var mı ilaçsız tüketebileceğim bitkisel meyve yada yiyecek öneriniz? dOktorumuz malesef ilaç desteğini pek sevmiyor, doğal beslenme taraftarı ama işin içinden çıkamadık biz bu minnakla👼🏻😢
Handearsy Sinemd4 ya ben de 29.haftadayım bende de oluştu bu sorunlar. Size iyi gelir mi bilmiyorum ama ananas ve bu yüksek proteinli yoğurtlar kabızlığa çok iyi geliyor bende, tavsiye ederim. Bol su bi de.. Ama mide yanmasına çözüm bulamıyorum maalesef 🙄
Neroizm Sinemd4 kabizlik icin gunde iki yemek kasigi chia tohumunu meyveli yogurt puding tarzi bir seyde şişirip yiyorum, mide yanmasi icin de rennie duo surup kullaniyorum. Belki sizin de isinize yarar.
EdaSabr Kabuzlik cok kotu oluyo evet bende gecen doktora gttim artik bnde hemoroid baslangici olusmus kabizliktan aman dikkat et yedigine ictigine sakin lavaboda ikinma kuru kayisi ye siyah erik kaynatip suyunu icebilirsin bol ceviz ye ilac kullnmani iatemiyorsa doktor normal ekmek yeme mesela cavdar hem bebege cok iyi hem sana mide yanmasinada bildigim kadariyla bi cozum yok cnm varsada bende bilmiyorum 🙄🙄
Sinemd4 EdaSabr ah ah su bile yakıyor sanki midemi mahvoldum, önerilerinizi deneyeceğim inşallah faydası olur🙏🏻
Sinemd4 Handearsy evet yoğurtlara bende başladım ama ananas duymamıştım hemen listeye ekliyorum, mide yanmasına naneli şeker dediler ama bende henüz denemedim😏