Busra2013 Kıxlar hareketlerı ıyıdı 2 gundur azaldı fun gece hareketlıydı bırazda olsun bugun asagıda kendıjı gerdirio gıbı 2.3 defa hıssetım neden bole oldu acaba normalde karnımın üstünden yer degıstıgı fln belı oluı
Plllvr111 Busra2013 canım o haftada bizim de aynıydı doktorum normal olduğunu söyledi 36’yız şu an herşey yolunda şükür. İçin rahat etsin ❤️🙏🏻
Bebegimveben0811- Canım 36. haftaya kadar bebek 2 gün çok hareketli olucak 3 gün az hareketsiz olucak takılma bu kadar çocuk daraldı artık içerde günü azaldığı git gide suyu azalıyor kendine bi düzen kuruyor
Terazi90 Busra2013 benimde geçen gün öyleydi canım korktum baya ama sonra düzeldi doktorum günde en az 10 defa haraket etmesi lazım dedi tatlı ye biraz uzan
Busra2013 Terazi90 bılmıyorun dun gıttım doktora hersey normal dedı acılma vs yok dedı altan bakrı bısı yok dedı hareket ıcın gıtmedım ama kasık agrısı ve vajına agrısı ıcın guttım
Ayseklc0116- Bende aynı durumdan muzdarip profilimde yazdimda kimse cevap vermemişti 30+2 benimki iki gündür az hareket ediyor bide hareket ettiğinde vajinama sanki iğne batiriyolar aşağıda hissediyor normalmii doktora gidimmi bilmiyorum