Lulikli ErenArden alakası yok diye düşünüyorum 😊 Kansızlığınız olabilir tahlil verin bence hamilelikte kan seviyesi önemli
kbrckr1 ErenArden bence alakası yok beni ateş basıyor çorapsız asla gezmeyen ben çorap giymiyorum kış günü tişörtle geziyorum eşim 2 yorgan örtmek istiyor ben üstüm açık yatıyorum oğlum olacak 😅
ErenArden Lulikli kansızlığım yokmuş haşimato troidi var ama değerlerim normal ilaçtsnkullanıyorum hiç ısınamıyorum ☹️
LawyerEce ErenArden Hurafe canım hepsi. 💆🏼♀️ Cinsiyetle alakası yok denk gelirse en fazla tesadüf olur.
Sld-kocbay ErenArden ayakkarım buz gibi Hamile kaldıgımdan beri iki kere ısındım ki ben sıcagı cok sevmem ama donuyorum resmen 5 aydır kızım olucak galiba doktor %80 kız dedi ama içimde erkek geçiyor bakalım
ErenArden Ozlemyvz allah allah neden böyle oluyor ki hiç şöyle ayaklarımı ısıtamıyorum özellikle ya ☹️
Miray8 ErenArden valla canım bütün hurafeler bende erkek bebek olacağını gösteriyordu çevremdekiler hep başlardı senin oğlun olacak diye ama Bi kızım olacak hiç takılma öyle şeylere sen
ErenArden Miray8 bende merakla bekliyorum kontrolüm 5 şubatta 😊🤍 kız diliyorum rabbimden sağlıkla inşallah 😊🤲🏻🤲🏻
Ozlemyvz ErenArden benim yaz kış hep üşür. Nadiren ısındığı olur alışkanlıktan ısındığı zamanlarda ateşim varmış gibi oluyor😅
mervebuglemtkn ErenArden beni de sıcak basıyor çoğunlukla çorap uzun süre giyemiyorum. Kızım olacak ilgisi var mı yok mu bilmiyorum ama 😊