Ilknur25 Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim keseyi gördük çok şükür .Uyurken çok karnımın üstüne yatıyorum birşey olurmu şimdiden ?
Kumral60 Ilknur25 yok canim birsey oomaz ben 13 haftaligim karnimin ustune yatiyorum. 24 haftaya kadar serbest dedi doktor zaten karnin buyuyunce o seni rahatsiz eder yatamazsin.
Pink05 Ilknur25 şuan hic bisey olmaz tatlım yatabildigin kadar yat sonra zaten istesen de yatamiyosun
Yesimalmila ben 5. aya kadar yattım 5. ayda da doktor sirt üstü yatma dedi. bence yatabiliyoken tadini cikar 😆 göbeğin cikinca istesende uyuyamazsın 😆
Asdfgh Kumral60 24haftaya kdar yatmasın canm ıstesende bebek buyuyor cunku ben 23üm suan imkansız yatmam
Kumral60 Asdfgh gobegi cikarsa yatamaz canim zaten cikmadigi takdirde yatabilir sadece. Benim bebegim karnimda yuz ustu duruyor ense olcumunde zorlandik baya donsun diye benim gibi yatıyor😁
HasretEmre Bende yüz üstü yatıyordum ama 13+1im karnım çıkmamasına rağmen som 5 6 gündür yüz üstü yatamıyorum dehşet ağrım oluyor yatabildign kadar yat keyfini çıkar