LawyerEce Merve-Durum-birkan Aden’in anlamı cennet bahçesi değil. Adn cennet bahçesinin adı. Dolayısıyla Aden konulsada o mânâya gelmeyeceğini hatırlıyorum. Anlamsız bir kelime görevini üstleniyor. 🤷🏼♀️
giresun Merve-Durum-birkan valla ben Aden koydum yok caiz değil diye bir yerde hiçbir bilgi yok ayrıca ad kavmiyle birleştirip uygun değil diyorlar insanlar sadece kendi fikrini soyleyemeye çalışıyor Yemen’de antik bir kent kötü birşey olduğunu da sanmıyorum
Plllvr111 Merve-Durum-birkan ben Aden koymayı çok istedim Almancada Asilzade anlamına geliyormuş soylu asil demekmiş çokta araştırdım ama eşim Umay çok istedi hala içimdedir bence çok güzel bi isim ❤️
ZeEr_09 Merve-Durum-birkan canim bende çok araştırdım Aden ismini sıkıntı yok koyabilirsin ben koycam.. her şeyini Aden olarak ayarladım Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
LawyerEce Merve-Durum-birkan Bende Dila koyacağım ama eşim beğenmiyor diye tek isim koymak ya da çift isim koymak arasında kaldık. 🤷🏼♀️ Şimdilik aklımızda Dila Güneş, Dila Gökçe ya da tek başına Ela ve Ada var. Bunlarda bana mânâsız geliyor bilemedik.
Merve-Durum-birkan LawyerEce kizimin adı Duru o ilk sadece Dora istiyordu sonra Aden dora dedi aslında çok erkek kardeş istiyordu kız olduğunu duyunca çok ağladı suan kabullendi ama ismini koymak istiyor ve kıramıyorum bu arada Durum 11 yasinda ve kandiramiyoruz😅🤦♀️
Merve-Durum-birkan giresun ya herkes başka bir şey söylüyor ve biz çok alıştık ama kafa karışıklığı yaşıyorum söylenenler yüzünden
Merve-Durum-birkan ZeEr_09 cok teşekkürler ya bnde biseyler yaptırmak istiyorum ama herkes bisey soyleyince